Junior Admin Dusia Opublikowano 20 Listopada 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Użytkownik Miesiąca #Listopad Witajcie. Zapraszamy do oddawania głosów na Użytkownika Miesiąca Listopad, który Waszym zdaniem przyłożył się swoją postawą i zaangażowaniem, aby otrzymać owy tytuł. Poniżej zapraszam do zapoznania się z zasadami Użytkownika Miesiąca. Złamanie jakiegokolwiek punktu grozi otrzymaniem ostrzeżenia. https://strefaskilla.pl/temat/10568-użytkownik-miesiąca-zasady/ Głosowanie trwa od dzisiaj tj. 20.11.2020 a zakończy się 27.11.2020. Wzór: Nick: Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 20 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Nick: @ PepePanDziobak Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Przez ostatni miesiąc wykazywał się dużą aktywnością i ponad swoje obowiązki i z tego powodu został najszybciej awansowany na Junior Admin. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 20 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Nick: @ PepePanDziobak Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Wykazuje się największą aktywnością, w każdym problemie pomoże oraz dzieli się bambusem 2 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 20 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 nick: @ PepePanDziobak Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: W każdej ciężkiej sytuacji służy pomocą nigdy nie olewa użytkowników, W dodatku potrafi wysłuchać i doradzić i dla tego zasługuje na Użytkownik Miesiąca . 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 20 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Nick: @ PepePanDziobak Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Najbardziej aktywny i pomocny. Z każdym pytaniem i sprawą można się do niego zwrócić i udzieli rady lub pomoże 2 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik L3G3ND4 Opublikowano 20 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Nick: @ PepePanDziobak Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca:. A więc zacznę od tego że nie jestem aktywny tutaj jakoś od dłuższego czasu, jednak mam w sobie coś takiego że przeglądam forum dzień w dzień, gdzie nie wejdę na forum pełno pana Dziobaka który wypowiada się na forach oraz który pomaga użytkownikom gdzie i jakby nie mógł. Pan dziobak przywitał mnie cieplutko na forum i postanowił mi udzielić odpowiedzi na każde pytanie jakie zadałem, myślę że to właśnie on zasługuje na coś takiego jak "Użytkownik miesiąca" 2 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 20 Listopada 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Nick: @ PepePanDziobak Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: a dlatego, że chłopak naprawdę pokazuje się z bardzo dobrej strony. Dosłownie odkąd pamiętam ten człowiek łapie się wszystkiego, wykazuje się ogromem zaangażowania i utrzymuje to tempo do dziś co przełożyło się właśnie na jego aktywność a w efekcie końcowym dało taki owoc, że to właśnie jego wybieram na użytkownika miesiąca, pozdro ! 2 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 21 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Nick: @ Dusia Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Jest ona: miła, pomocna, aktywna oraz mocno zaangażowana w życie na forum 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 22 Listopada 2020 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Nick: @ PepePanDziobak Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Osoba aktywna, miła, ogarnięta oraz Pomocna. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 23 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Nick: @ PepePanDziobak Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Wykazuje dużą aktywność aktywność na forum jaki na nowych serwerach csgo, a do tego szybko dodaje mi flagi dla adminów. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dexteross Opublikowano 25 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Nick: @ Uszaty Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Osoba miła, bez skilla podkłada się wszystkim słabym graczom. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Listopada 2020 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownikiem miesiąca zostaje @ PepePanDziobak , Gratulacje! 4 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Listopada 2020 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi