Użytkownik Zduniu Opublikowano 20 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Imię: Jakub Wiek: 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ chciałbym pomóc w rozwoju serwera . Ponadto jestem bardzo aktywny i mam bardzo dobrą reputacje na serwerze. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Surf+RPG Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Coś o sobie:Mam na imie Jakub pochodze z miasteczka w wojewodztwie Pomorskim niedaleko Gdyni. Moim zainteresowaniem są gry komputerowe i elektrotechnika. Najbardziej lubie grac w csa i fife. Jestem bardzo przekonujący i charakterny. Dążę do celu do wyznaczonych sobie celów. Ponadto jestem przyjacielski i kreatywny. Mam nadzieje ze w miarę przybliżyłem moją persone . Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 20 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Na NIE + Składka + Wiek - Podanie - Serwer nie potrzebuje aktualnie Opiekuna +/- Znajomość SC przy tak biednym podaniu jest niewiarygodna - Brak odpowiedzi na pytanie Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 20 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Witam, +wiek +składka - jak chcesz startować na opiekuna trzeba mieć najpierw admina - nie odpowiedzenie na jedno pytanie - nowy serwer więc rozkręca się i jak na razie nie potrzeba opiekuna -/+ ftp/Sm Jestem na Nie, napisz najpierw podanie na Admina Pozdrawiam #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ RayaN Opublikowano 21 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Witam jestem na WIELKIE TAK + aktywność +skłądka +znam Cię jesteś jednym z lepszych adminów na tym Surfie @ Krejzol CS:GO oraz @ yanko serwer potrzebuje opiekuna , gdyż trivor kupił ten serwer odemnie i potrzebuje administracji na owy serwery by utrzymać porządek oraz graczy PS: Ów kolega jest adminem na serwie tylko zapomniał wspomnieć o randze. 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Listopada 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 No biedne to podanie trochę, ale potrzebuję kogoś od kontaktu z graczami i ogarniania spraw organizacyjnych. Przyjmuję na okres próbny 2 tygodni. Zostało jedno miejsce wolne na opiekuna 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Listopada 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi