Użytkownik 200h/alejejerozolimskie Opublikowano 20 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Cześć. Ostatnio mama pokazała mi pewną zbiórkę na stronie *www.siepomaga.pl*. Pieniądze które są zbierane w tej zbiórce idą na najdroższy lek świata ,czyli "Terapie genową" kosztuję ona 10 000 000 ZŁ, w chwili gdy to piszę jest zebrane 7 131 873,11 zł (74,48%) . Moja rodzina również wpłaciła nie małe pieniądze, z racji takiej że dziewczyna jest z moich okolic. Bardzo prosiłbym o choćby udostępnienie tego ,gdziekolwiek się da. Jest olbrzymia szansa, że damy radę uratować życie dziewczynki. Od północy zostało wpłacone 150 000 zł. Mam nadzieję, że nawet jeżeli ktoś nie będzie mógł wpłacić, udostępni link do zbiórki znajomym. Link do zbiórki : https://www.siepomaga.pl/sandra Z góry przepraszam, że piszę to u nas na forum ,lecz wiem, że mamy wspaniałych ludzi którzy na pewno pomogą. Pozdrawiam. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 20 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Trzeba pomagać, gdy ktoś walczy o życie. Dokładam coś od siebie! 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Odświeżam. (temat blokuję z powodu braku aktywności) Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi