Użytkownik∙ Szablo Opublikowano 22 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 (edytowane) Nick podejrzanego: Szablo Nazwa Serwera: Mirage #1 SteamID/IP: STEAM_1:0:572793360 Data i godzina: 22;11;2020 11;27 może nawet wcześniej Link do dowodów(Demko,SS,itp): ss https://imgur.com/a/4WmLxb3 Rozpisanie Dowodów: Na ss dokładnie widać nowe konto o nicku Szablo oraz z takim samym avatarem i przez pare minut pisałem do tego gościa czy zmieni ten nick oraz avatar, lecz nie poskutkowało ;c Coś od siebie: Na tym nicku oraz na tym avatarze jestem rozpoznawalny i dostałem od razu informacje od ziomka czy ja gram na mirage 1, lecz ja mu odpisałem, że gram na mirage 2 i on mi napisał, że ktoś się podszywa taki sam nick i avatar, więc wbiłem i chciałem dojść do tego człowieka jakoś, lecz nic to nie dało ;c (W dodatku mówili ludzie na serwie, że gościu odwalony jest -czy to prawda to nie wiem bo nie sprawdzałem ;p) Dla potwierdzenia mam osobę o nicku @ paprykarz Edytowane 22 Listopada 2020 przez Szabloo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 22 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Gracz zbanowany na 7 dni. Dzięki za zgłoszenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 22 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi