Użytkownik∙ Szablo Opublikowano 22 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Imię: Jakub Wiek: 17 za niedługo 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym pomóc w dalszym rozwoju serwera oraz nadzorować całą administrację Mirage #2 i w jakimkolwiek problemie pomagać im, a w tym momencie nie ma nikogo na tym stanowisku Opiekuna, więc warto spróbować :0 Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Mirage #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Owszem wiele razy na wielu trybach Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7,8/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Aktualnie niestety nie, ponieważ mam kartę zablokowaną, bo jak się nie ma jeszcze 18 lat to można tylko przelać 5k, a potem karta rip na 1 miech ;c Coś o sobie: Co tu wiele mówić ;D Mam na imię Jakub i mam praktycznie 18 lat. Pochodzę z woj. małopolskiego i w aktualnym okresie czasu uczęszczam do szkoły (zawód Magazynier - Logistyk XD) Lubię dużo czasu spędzać przed komputerem, jak i pić alkohol Interesuje mnie również informatyka m.in. składanie komputerów instalowanie wszystkiego w komputerach itp. Więcej się rozpisywać nie będę, ale wiem, że poznacie mnie jeszcze bardziej na ts/cs 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 22 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Na TAK +doświadczony +pomocny +miły +ogarnięty +wiek +podanie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik paprykarz Opublikowano 22 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Na tak +wiek +ogarniety +doswiadczony +jest dobrym koxem +podanie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ RayaN Opublikowano 22 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Jestem na WIELKIE tak +wiek +dobry kontakt z całą administracją serwera +dobra znajomość zarządzaniem serwera +miły człek 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 22 Listopada 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Jestem na tak +wiek +doświadczenie +podanie +pomocny 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 22 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 --- //Edit #1 No to po notce od Trivora jeżeli tak chodzi to jestem na tak, bo spełniasz wymagania, a ja myślałem że na każde stanowisko trzeba odczekać tydzień. +wiek +SM +chęci Jestem na tak Pozdrawiam 1 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Listopada 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi