Użytkownik lolek200420 Opublikowano 22 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Twój nick na serwerze: Nie Czitaju Nick admina banującego. Xez Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: Permanentny 22.11.2020 Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Grałem na serwerze wbił admin i zostałem zbanowany po raz 3 za cheaty których admin mi nie udowodnił , i nie udowodni Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:571878046&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199104021820/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: - Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 22 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 @ xEz rozpisz demko. /// 48h Odnośnik do komentarza
Użytkownik xEz Opublikowano 22 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 @ Krejzol CS:GO proszę bardzo Panie Krejzol bo widzę, że masz jakieś problemy z pamięcią skoro chciałeś żebym drugi raz rozpisał demko śmiechu warte 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 23 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Witam, Ja rozpisuje po dwóch // 2:23 - "mam maina z vac banem, to na tym TEŻ muszę być odjebany". To w końcu brat Ci nabił bana, czy Ty sam? Ja już się gubię... Zaprzeczasz sobie, kłamiesz nie tylko w grze ale też tutaj na forum. // nie czitaju gadał z jakimś typem i mówił to co napisał xez lecz to było mówione w taki sposób że ktoś go oskarża i tak jakby mi ktoś zarzucał "krejzol masz na mainie vaca to tu też jestes odjebany" i ja nagle gadam z kims innym i mówię "że mam maina z vacie i na tym też odjebany muszę być?" to jest tak że chłop porównuje słowa do tych co go oskarżają i nie przyznaje się w tym mówieniu że ma hacki, więc ta minuta jest bezsensu dana 4:40 - głowa z domku na szorta // Widział typa który skoczył i ten celownik na głowie/ czy tułowiu był przez 0.5 sek. Normalna reakcja jak zobaczysz typa to tam strzelasz itp. xd 5:28 - sprawdziłeś gdzie jest ziomek i potem zernkałeś non stop czy się zbliża czy nie // skakał na midzie z boxów na ten murek. next czysta akcja 6:37 - znowu dziwna głowa// Normalna głowa gracz strzelał się z drugim graczem od 6:33-37 i ledwo co go trafiał i to była fart głowa z deagla 9:32 - trochę Ci celownik za daleko poleciał zabiłeś // jak za daleko poleciał? Patrzył rampe po czym dostał info że jest na shorcie i przeleciał celownikiem tylko na conector 12:00 - akcja z podaniem infa drużynie // 12 minuta to jest to że nie czitaju się wgl nie odzywa i są jeszcze na respie tt xd Potem jak wjeżdżają na bs A Nie czitaju daje fake info dla beki że jeden patrzy dywany a był na bs b i biegał sobie a drugi że patrzy kuchnie a wyskakiwał z okna kuchni na bs B więc bekowe fake info 13:07 - ustrzelenie chłopa który podskoczył// Normalne strzały siedzi w okne nie czitaju słyszy typa na shorcie, wskakuje z okna na shorta po czym strzela normalnie bo słyszał i widział xd normalna sytuacja 16:50 - coś Ci się trochę przycięło // lag? nie ogarniam tej minuty co @ xEz miałeś na myśl. 22:19 - jak słyszysz jak ktoś wskakuje do okna to raczej wcelowany jesteś w okno, a nie na gzyms co się wskakuje na niego z ławki, głowa też dziwna// słyszał już typa jak wskoczył z ławki na murek przed oknem normal Pozdrawiam UBT Odwołanie Przyjmuję i daje UnBana po rozmowie z @ PepePanDziobak Prosiłbym również o nie banowanie gracza bez powodu jak dotychczas. (ban leciał odrazu po unbanie) #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 23 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi