Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Prośba o un bana

lolek200420

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Nie Czitaju

Nick admina banującego. Xez

Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana

Czas oraz data bana: Permanentny 22.11.2020 

Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage

Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Grałem na serwerze wbił admin  i zostałem zbanowany po raz 3 za cheaty których admin mi nie udowodnił , i nie udowodni

Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:571878046&advType=steamid&Submit

Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199104021820/

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: -

• Zasłużony

@ xEz  rozpisz demko. /// 48h

image.png
:pepehands:

• Użytkownik

@ Krejzol CS:GO proszę bardzo Panie Krejzol bo widzę, że masz jakieś problemy z pamięcią skoro chciałeś żebym drugi raz rozpisał demko :) śmiechu warte 

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Witam,

Ja rozpisuje po dwóch //

2:23 - "mam maina z vac banem, to na tym TEŻ muszę być odjebany". To w końcu brat Ci nabił bana, czy Ty sam? Ja już się gubię... Zaprzeczasz sobie, kłamiesz nie tylko w grze ale też tutaj na forum. // nie czitaju gadał z jakimś typem i mówił to co napisał xez lecz to było mówione w taki sposób że ktoś go oskarża i tak jakby mi ktoś zarzucał "krejzol masz na mainie vaca to tu też jestes odjebany" i ja nagle gadam z kims innym i mówię "że mam maina z vacie i na tym też odjebany muszę być?" to jest tak że chłop porównuje słowa do tych co go oskarżają i nie przyznaje się w tym mówieniu że ma hacki, więc ta minuta jest bezsensu dana

4:40 - głowa z domku na szorta // Widział typa który skoczył i ten celownik na głowie/ czy tułowiu był przez 0.5 sek. Normalna reakcja jak zobaczysz typa to tam strzelasz itp. xd

5:28 - sprawdziłeś gdzie jest ziomek i potem zernkałeś non stop czy się zbliża czy nie // skakał na midzie z boxów na ten murek. next czysta akcja

6:37 - znowu dziwna głowa// Normalna głowa gracz strzelał się z drugim graczem od 6:33-37 i ledwo co go trafiał i to była fart głowa z deagla 

9:32 - trochę Ci celownik za daleko poleciał  zabiłeś // jak za daleko poleciał? Patrzył rampe po czym dostał info że jest na shorcie i przeleciał celownikiem tylko na conector 

12:00 - akcja z podaniem infa drużynie // 12 minuta to jest to że nie czitaju się wgl nie odzywa i są jeszcze na respie tt xd  Potem jak wjeżdżają na bs A Nie czitaju daje fake info dla beki że jeden patrzy dywany a był na bs b i biegał sobie a drugi że patrzy kuchnie a wyskakiwał z okna kuchni na bs B więc bekowe fake info

13:07 - ustrzelenie chłopa który podskoczył// Normalne strzały siedzi w okne nie czitaju słyszy typa na shorcie, wskakuje z okna na shorta po czym strzela normalnie bo słyszał i widział xd normalna sytuacja

16:50 - coś Ci się trochę przycięło // lag? nie ogarniam tej minuty co @ xEz miałeś na myśl.

22:19 - jak słyszysz jak ktoś wskakuje do okna to raczej wcelowany jesteś w okno, a nie na gzyms co się wskakuje na niego z ławki, głowa też dziwna// słyszał już typa jak wskoczył z ławki na murek przed oknem normal

Pozdrawiam
UBT

Odwołanie Przyjmuję i daje UnBana po rozmowie z @ PepePanDziobak
Prosiłbym również o nie banowanie gracza bez powodu jak dotychczas. (ban leciał odrazu po unbanie)

#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik∙

odwolanie_przyjete.png

#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]