Użytkownik∙ konradooomoreno Opublikowano 25 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Twój nick na serwerze: konradooo Morenno Nick admina banującego - Onetap Dostałeś bana, gaga czy muta?: BANA Czas oraz data bana: 11-25-20 09:04 Serwer na którym dostałeś bana: [PL/EU] StrefaSkilla.pl ★ ONLY AWP #2 ★ Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Grałem sobie ładnie na serwerze only awp od godziny bodajże 8. Na serwerze było ok.8 graczy. Gdy nagle dostałem permantnego bana za wall hacka. Dla mnie to jest absolutnie idiotyczny ban, ponieważ jestem graczem który przegrał w cs:go już 3,2 k godzin. Dla mnie używanie jakich kolwiek wspomagaczy to jest głupstwo. Mam nadzieje że dostane unabana:) Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:173469946&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198307205620/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserFavorites Connecting to public(91.224.117.207:27015) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'MMStatus' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN Connecting to public(91.224.117.207:27015) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff #Valve_Reject_Banned_From_Server **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 25 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 @ DotPixel 48h 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotPixel Opublikowano 26 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 witam, 14.52 - (szybki ten strzał niczym s1mple lub był to fart) 14.50 - (celowanie w sciane na scopie a pózniej flik w stronę przeciwnika ale trafiłeś w sciane) 15.34- ( szybciutki fliczek chyba nowa gwiazda w świecie cs'a) 15.41- ( dziwne najechanie na głowe przeciwnika ) 15.57- (chyba nowa technika celowanie w sciane pózniej wyjsc na zoomie ) 16.04 - (flik chyba dla zmyłki ze nie trafił) 16.08 - (sprawdza miejsce nikogo tam nie ma wiec robi szybki obrót w strone przeciwnika ) 17.00 (jak na 3.200h w csa to celkowanie w ziemie jest troche podejrzanie) 19:53 (zoom w sciane pózniej flik ) Jak dla mnie ten Pan ma coś ma 3.200h i celuje w ziemie podejrzane jak na tyle godzin. Pozdrawiam Edit # 1powiem ci ze żadko sie wkurzał ale jak na 3.200h w csa celowanie w ziemie? tego na sliverach uczą ze nie można w ziemię. więc by poprosił o sprawdzenie ponownie demka przez Ubteam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ konradooomoreno Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) witam Od razu mówię gram na tym serwie krótko, ale widziałem już wielu lepszych graczy ode mnie więc się dziwie że po paru przypadkowych akcjach od razu dostaje perma. Może jest to moja wina, że jestem za dobry i za dużo razy już zabijałem pixela i być może go to wkurzało. Dla mnie gra na serwerach to jest głównie zabawa więc nie będę sie długo kłócił. Ale jeśli gracze którzy mają przegrane po 200 h i mają wyższą range ode mnie normalnie grają to moim zdaniem powinienem dostać un bana. Drugim argument jest taki jeśli jeden admin ma takie podejście do sprawy to moim zdaniem będzie to odtrącać nowych "lepszych" graczy tego serwera. Dziękuje za wysłuchanie miłej zabawy na serwie. Pixel baw się dobrze :)))) edit1 Gram na only awp to nie jest to samo jakbym grał machmaking albo faceit. Grać w tą gre 3,200h i ryzykować banem to moim zdaniem była by głupota. Edytowane 27 Listopada 2020 przez konradooomoreno Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 29 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Witam, ja zajmę się tą sprawą, ponieważ Oliver mnie o to poprosił. 14.50 - tutaj jakiś aimlock albo espik ewidentnie / +b 15.57 - wcelowałeś się w typa już przez ścianę / +b 17.00 - wychodzisz wcelowany w typa, ale ten niestety zdążył umrzeć / +b 19:53 - tutaj znowu dobrze wiesz gdzie są przeciwnicy i jedziesz na nich z lekkim espikiem, albo lockiem / +b Co tu dużo mówić, ub nie ma i nie będzie . Konto kupione na 100%. Twój poziom gry pokazuje, że ledwo przegrałeś 1000h w tej grze, ale to już nie mi oceniać :P. pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 29 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi