Użytkownik Forever Opublikowano 25 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) Zauważyłem, że w podaniu o stanowisko UBT są dwa owe podpunkty: "Znajomość AMXX*/SourceModa(1-10):" oraz "Na ile oceniasz swoją wiedzę/umiejętości w temacie AMXBans/SourceBans. (w skali 0-10):". Według mnie bez sensu, aby były oba pytania bo znaczą one tak naprawdę to samo. Lepiej jak dla mnie będzie, jeśli będzie jedno pytanie z tych dwóch. Edytowane 25 Listopada 2020 przez NoruŚ 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik paprykarz Opublikowano 25 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 amxbans i sourcebans to raczej nie to samo wiec nie potrzebne jest dobrze tak jak jest Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 25 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Jest tak, ponieważ wzór rekrutacji na UBT jest uniwersalny, zarówno służy do rekrutacji na UBT 1.6 jak i UBT CS:GO. Cytat Lepiej jak dla mnie będzie, jeśli będzie jedno pytanie z tych dwóch. Nie, bo wtedy potrzebne były by dwa wzory, a teraz wystarczy zrobić coś takiego dla rekrutacji na UBT 1.6: Cytat Znajomość AMXX*/SourceModa(1-10): A do rekrutacji na UBT GO analogicznie, skreślić AMXX, zamiast SM. Wszystko szybko i wygodnie, bez robienia pod górkę. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 25 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi