Użytkownik 200h/alejejerozolimskie Opublikowano 25 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6 Nick: PoLo_LoLo Imię: Wojciech, na drugie Adam. Wiek: 15 [2005.10.10] SteamID: STEAM_0:1:440689663 Znajomość AMXX*/SourceModa(1-10): Nie chciałbym okłamywać, że znam się najlepiej w tym. Sądzę, że znam dobrze AMX, jakieś tam poboczne komendy też znam, lecz jeszcze się doszkolę. Między 4-5/10. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: W zależności od dnia. Nie zawsze mam czas na siedzenie dziesięć godzin na komputerze, jak każdy człowiek wyjdę gdzieś z kumplami lub coś. Teraz w okresie pandemii mniej wychodzę, lecz zdarza się, że gdzieś wyjdę, lub też pojadę do rodziny. Jeśli w jakimś dniu nie będę miał planów to sądzę, że te pięć, sześć godzinek mogę spędzić na spokojnie. Lecz tak jak wspomniałem, nie chce obiecywać czegoś, czego nie dam rady zrobić. Aczkolwiek osobiście sądzę, że te pięć godzin wystarczy na spokojnie. Kilka zdań o sobie: Spokojny, kulturalny człowiek. Rzadko się zdarza, że ktoś mnie wyprowadzi z równowagi. Staram się nie napinać choćby przed monitorem. Staram się trzymać z każdym dobry kontakt, nie szukam zaczepek. Jestem osobom bezkonfliktową. Zawsze, gdy zdarzy się jakaś kłótnia staram się rozwiązać ją pokojowo, tak by żadna strona nie czuła się urażona. Pomimo mojego wieku potrafię się zachować. Sądzę, że jestem osobom dojrzałą, i sporo osób może to potwierdzić. W Counter Strike zacząłem grać w wieku 10-11 lat, grałem wtedy na platformie NonSteam, trzy lata temu kupiłem wersję cs`a na steama, lecz po 2-3 miesiącach zachciało mi się "spalić" na koncie, gdzie miałem 1600 godzin, aktualnie mam steama z csem już 2 lata, mam przegrane 2600 godzin. Sądzę, że potrafię nawet dobrze grać. Tak jak można zauważyć posiadam posadę administratora serwera DD2, zawsze gdy jest ktoś nowy na serwerze i zauważam to staram się pomóc w jakimś stopniu ogarnąć grę. Nigdy nie pełniłem jeszcze funkcji UBT, chciałbym spróbować na tym forum. Sądzę, że szybko się uczę, oraz nie mam problemów z podporządkowaniem się wyższym rangą. Spojrzałem na wymagania, spełniam wszystkie, więc próbuję. Tak wiem, że sporo osób może mieć zastrzeżenia do mojej interpunkcji, lecz staram się by dobrze stawiać znaki interpunkcyjne. Wiele razy pełniłem posadę grafika, redaktora na forum [może nie tym, lecz innym], ale tak jak wspomniałem wyżej chciałbym spróbować czegoś zupełnie dla mnie nowego. Zauważyłem ,że są tutaj pomocne osoby z UBT, typu @ Uszaty lub też @ eSX 1.6 którzy na pewno pomogą mi jeśli nie będę czegoś potrafił. Tak wiem, że niektóre osoby mogą mnie nie znać, lecz mogę obiecać, że na pewno Was nie zawiodę. Gdy dostanę szansę na owej posadzie na którą składam kandydaturę, zacznę bardziej udzielać się na forum. Z racji takiej, że mam admina tak jak wyżej wspomniałem na DD2, większość czasu poświęcam właśnie grze na serwerze. Obiecałem właścicielowi tego serwera, że nie zawiedzie się na mnie, i chcę tego dotrzymać. Jestem osobom która dotrzymuje słowa, rzadko się zdarza, że nie dotrzymam słowa, wręcz nie zdarza się to. Na forum jestem zarejestrowany od szesnastego listopada, minął prawie tydzień [w momencie, gdy piszę podanie brakuję 2 godzin do tygodnia od rejestracji]. Zauważyłem na forum ,że posadę UBT 1.6 opuścił @ simplysitman tak wiem, że nie zastąpię jego w 100%, lecz pomyślałem, że może przydać Wam się pomoc i chciałbym dołożyć jakąś cegiełkę od siebie. Jestem osobom stanowczą sądzę, że jest to duży + na posadzie UBT. Nie jestem jednostronny, nie faworyzuję kolegów. Staram się adekwatnie wymierzać kary. Zawsze, gdy coś robię dwa razy się nad tym zastanawiam. Tak samo było z tym podaniem, nie wiem czy mam szansę, lecz sądzę, że mi się uda. Jestem osobom ambitną, i na pewno będę podchodził w stu procentach profesjonalnie do posady UBT. Wymieniłem moje dobre cechy charakteru to teraz wymienię parę tych "złych" cech. Jestem osobom spóźnialską, nie zawsze potrafię zdążyć na czas. Pomijając to ile razy spóźniam się do szkoły. Staram się nad tym pracować i się co raz mniej spóźniać. Czasami zdarza się, że o czymś zapomnę, lecz to chyba każdemu człowiekowi się zdarza. Nie chciałbym ,żeby ktoś pomyślał, że lecę na rangi. Po prostu zobaczyłem dobrą szansę dla siebie ,i chciałbym okazać chęć pomocy ekipę 1.6 ,czyli @ Uszaty ,oraz @ eSX 1.6 . Mam nadzieję, że jeśli dostanę szansę chłopaki przyjmą mnie miło do swojej ekipy. Może opowiem również czym się interesuję, więc tak. Interesuję się najbardziej sportem, głównie piłką nożną. Sam trenuję ten sport, nie wiążę z nim przyszłości, lecz po prostu dla lepszej kondycji. Oprócz sportu interesuję się informatyką, programowaniem itp. Dalej nie będę pisał o sobie sądzę, że poznacie mnie lepiej w odpowiednim czasie. Na ile oceniasz swoją wiedzę/umiejętości w temacie AMXBans/SourceBans. (w skali 0-10): Tak jak wspomniałem, nie jestem idealny w tym temacie. Nadal się uczę dodatkowych komend, lecz AMX samo w sobie znam dość dobrze, i tak tak wyżej daję 4-5/10. Uczę się dalej i mam nadzieję, że z dzień na dzień będzie lepiej z tym. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Na posadzie administratora serwera wiele razy musiałem rozpisać demko, tutaj na tym forum tylko raz. Rozpisałem gracza, który UB nie dostał, więc sądzę, ze potrafię odróżnić czystego gracza, od osoby która oszukuję zewnętrznymi programami. Oczywiście teraz będę starał się rozpisywać demka co raz częściej iż zależy mi na owej posadzie, i chciałbym dostać szansę. Chciałbym wcielić się w rolę członka UBT, a mam teraz szansę. Dodam, że za czasów "dzieciaka" tak, teraz dużo osób powie "przecież masz 15 lat", ale mniejsza. Grałem dużo na czitach czy to HPP,LEIS, czy różnorodne sety. Teraz gram czysto, i nie potrafiłbym już odpalić jakiegokolwiek czita w tej grze. Wolę grać na czysto, zdarzy się, że wejdę na NS potestować jakiś nowy czit, lecz nie na serwerach, a na botach. Staram się nie utrudniać nikomu innemu gry poprzez czitowania, wręcz jestem przeciwnikiem czitowania. Zrozumiałem, że psuję to tylko rozgrywkę innym, którzy wchodzą po to ,żeby się odstresować przy grze, a nie denerwować na drugą osobę. Co do sprawdzania ssów, widziałem dość szczegółowy poradnik przez dawnego UBT, i na nim się wzoruję i uczę. Jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć jaki to poradnik mogę podesłać link w wiadomości prywatnej. Kontakt: Forum, steam, facebook, discord, teamspeak, GG. Lecz najszybciej raczej będzie na steamie, lub na forum. Z poważaniem Wojciech. Wymagania: Znajomość ortografii ✅ Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej tydzień temu ✅/ - w momencie, gdy piszę podanie brakuję dwóch godzin do tygodnia. Posiadane 20 postów ✅ Umiejętność czytania ze zrozumieniem ✅ Znajomość regulaminu ✅ Minimum 15 lat ✅ Brak ostrzeżeń na forum ✅ Platforma Steam bez bana na AC/BL itp. ✅ Doświadczenie w ocenie screenshotów i rozpisywaniu demek. ✅ Osoba składająca podanie na ubt 1.6 musi posiadać cs 1.6 na platformie steam. ✅ 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 25 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Na NIE. - Znajomość AMXX. - Podanie mało przekonujące, więcej wypisałeś pobocznych kwestii niż głównej struktury podania. - Brak doświadczenia w posadzie. + / - Wiek. - Widzę ogrom podobieństw z mojego podania (do którego dodaję link, by osoby ciekawe porównały podanko here ). 1 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 - bez obrazy ale jesteś noname - nie mówię tutaj o postach bo uj w to tak szczerze. - Nie widziałem nigdy żadnej twojej rozpiski, nie znam cię - wiek podanie -/+ nie wiem czy masz doświadczenie jako UBT. - Co do podania dla mnie podanie jest słabe, nie zostały spełnione wszystkie warunki żeby złożyć podanie, nigdy nie grałeś na czitach i wydaje mi się że będziesz miał problemy z ich znalezieniem także na chwilę obecną daje nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 25 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 - ortografia wcale nie jest na plus, podstawowe błędy np. w słowie "osobom" kilkukrotnie w tym podaniu - brak jakiejkolwiek podstawy do ocenienia twoich zdolności rozpoznawania cheaterów, rozpisałeś jedno demo, lecz było ono z HLTV, dla osoby która startuje na posadę UBT nie jest to plus - no niestety ale twoje podanie mnie nie przekonuje, rozpisałeś tu bardzo dużo swoich cech, wad, zalet, według mnie to jest odejście od tematu - nie znam cie, ledwo od tygodnia na forum -/+ brak doświadczenia na posadzie, ale zawsze musi być ten pierwszy raz + chęci do pomocy Rezygnacja dwóch członków UBT sprowadza nas do momentu, w którym ktoś nowy przyda się do pomocy, ale to nie znaczy, że przyjmiemy każdego. Osoba na tym stanowisku musi być dobrze znana oraz godna zaufania. Ty znasz swoją przeszłość tutaj, więc musisz pokazać, że się zmieniłeś, ale w ciągu tygodnia na forum jest to niemożliwe do udowodnienia. Ja jestem na nie. Pozdrawiam, Dawid Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 26 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi