Użytkownik Zduniu Opublikowano 26 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Witam drogich użytkowników forum. Mianowicie przychodzę z propozycja resetu. Resety miały się odbywać 1 dnia każdego miesiąca lecz w grudniu przypada to na wtorek. W tygodniu nie każdy może se pograć a wiem jak ważny jest "równy start" Więc proponuje ten piątek 27.11.2020. Nowy sklep (!shop) natomiast pojawi się 1 grudnia z racji tego że to nie wpływa tak na rozgrywke. Mam nadzieje że wypowiecie się na ten temat. Pozdrawiam Zduniu Opiekun Surf+Rpg @ Admin CS:GO Surf+RPG 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Captain Opublikowano 26 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Witam, Osobiście proponował bym reset nie 1 dnia miesiąca, a pierwszego piątku/soboty miesiąca . Jak wiadomo większość osób/graczy właśnie w tych dniach ma więcej wolnego czasu co przełoży się później na większą liczbę osób przy restarcie. Osobiście proponował bym również ustawić reset załóżmy w godzinach 17-19, gdzie już większość osób jest po szkole/pracy i ma wolny czas . Pozdrawiam, Captain. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szupryt Opublikowano 26 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgodzę się z powyższym, w sumie lepiej byłoby pierwszy piątek/sobota czy coś takiego, a co do sklepu mam propozycję jeszcze nie zdążyłem jej dodać. Bardziej chodzi o modele które możliwe będą do kupna, dobrze byłoby żeby były z osobna dla tt i ct ponieważ z dużych odległości nie widać nicku i nie da się poznać w której ktoś jest drużynie bo też ma te same modele. Co do czasu resetu, niby ta 17-19 jest git ale zanim się to zrobi to trochę potrwa i prawdopodobnie serwer byłby zamknięty na jakiś czas, według mnie dobrze by było klasycznie o 24 reset bądź po prostu w nocy. ~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 8 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi