Użytkownik _Kizzu_ Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Dostałem bląd z jednym banem! Inny gracz dostał bana i jakby nie moge się połączyć na serwer JailBreak1.6 Dlatego że ten gracz ma bana i ip jakby bylo moje Prosił bym o pomoc w tej sprawie! Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Co Ci pisze jak próbujesz wbić na serwer? @ _Kizzu_ naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Zastosuj się do wzoru 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Kizzu_ Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 21 minut temu, PandaXvanish napisał: Co Ci pisze jak próbujesz wbić na serwer? @ _Kizzu_ Pisze to Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Kizzu_ Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 22 minuty temu, PandaXvanish napisał: Co Ci pisze jak próbujesz wbić na serwer? @ _Kizzu_ BUILD 2402 SERVER (0 CRC) Server # 11 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : manekk [AMXBans] Reason : ' cheater destroyed ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 427168060 ' [AMXBans] Your IP : ' 193.192.176.155 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/misc/prosiakjail/cele.wav' Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missi co chwile mi to pisze gdy wchodze na serwer !!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Spróbuj zresetować router, jak to nie pomoże to reinstall cs'a. @ eSX 1.6 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Kizzu_ Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 NICK Z CS : .::lOVElAS::. Admin banujący osobe: Elo320.`[t] Serwer: JailBreak 1.6 Data Bana: 26.11 Opis: Admin zbanował osobę i mnie się oberwało że niby mam jego nick i ip TA OSOBA ZBANOWANA : manekk Elo320.`[t] cheater destroyed Na zawsze Wycina z konsoli: BUILD 2402 SERVER (0 CRC) Server # 11 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : manekk [AMXBans] Reason : ' cheater destroyed ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 427168060 ' [AMXBans] Your IP : ' 193.192.176.155 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/misc/prosiakjail/cele.wav' Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missi co chwile mi to pisze gdy wchodze na serwer !!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Kizzu_ Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 5 minut temu, PandaXvanish napisał: Spróbuj zresetować router, jak to nie pomoże to reinstall cs'a. @ eSX 1.6 ale sluchaj mam z cssenti i mi usunie historie serwa 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Kizzu_ Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 ale sprobuje 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Kizzu_ Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Dobra reinstal csa 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Kizzu_ Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 NO I CH@@ NIC NIE POMAGA 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Kizzu_ Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 BANA NA IP DOSTALEM CHYBA?!?! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Sytuacja wygląda w ten sposób, że IP i VALVEID u ciebie się nie zmienia z racji statycznego IP od lokalnego dostawcy. Więc albo jest to pomyłka albo rzeczywiście coś jest na rzeczy. Proszę admina @ Elo320.` o wypowiedzenie się w tej sprawie, ponieważ to on nałożył bana. Jeżeli twierdzisz, że cheatował to odrazu poproszę o rozpiskę. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Elo320.` Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 @ eSX 1.6 http://hostuje.net/file.php?id=00e7d6c700166eba2514242e3c9e6a7a Myślę, że nie ma co się tutaj rozpisywać bo już na dwóch pierwszych rundach chłopkowi celownik rusza się jak po fecie - przed moim wbiciem, wtedy mnie nawet na serwerze jeszcze nie było. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Kizzu_ Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 ale daj jakiś unban dla chłopa bo tak jak chyba on dalej ma bana to ja też a chciałbym grac na serwie !!! BUILD 2402 SERVER (0 CRC) Server # 11 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : manekk [AMXBans] Reason : ' cheater destroyed ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 427168060 ' [AMXBans] Your IP : ' 193.192.176.155 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/misc/prosiakjail/cele.wav' Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missi co chwile mi to pisze gdy wchodze na serwer !!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Co do demka od @ Elo320.` to jak najbardziej ban słuszny, pierwszy lepszy syf pobrany z internetu co przez ściany lockuje. Co do ciebie @ _Kizzu_ u nas na sieci amxbans serwerów jest połączony, to znaczy, że jak dostałeś bana na DD2#1 to na JB też masz bana. Nie interesuje mnie to czy to byłeś ty, twój brat czy może twoja siostra, ban należy do ciebie i UB nie będzie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi