Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. RayaN Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 1. Imię: Kamil. 2. Wiek: 20 lat. 3. Kontakt: Forum,ts3,steam,discord 4. Twój nick na serwerze: RayaN. 5. Ile czasu spędzasz na TS3: W ciągu całego dnia mogę siedzieć po 14 godzin. 6. Twoje doświadczenie z TS3: Miałem wiele rang funkcyjnych na dużych serwerach publicznych . 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Chciałbym pomóc wam w rozwijaniu tego serwera. Jestem miłym pomocnym człowiekiem ,który pomoże Ci w rozwiązaniu konfliktów na teamspeak'u.Nadam też Ci rangę jeśli będziesz tego oczekiwał od mojej osoby. Doradzę Ci w najtrudniejszych chwilach jako przyjaciel ,ale nie zapomnij że mogę Cię ukarać za złamanie regulaminu jako Nowy Administrator Teamspeak'a 3. Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam. 5 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Na tak +miły +pomocny +Podanie +doświadczony 1 2 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 27 Listopada 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Jestem na Tak +wiek +doświadczenie +pomocny +podanie +aktywny 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Na tak +ogarnięty +wiek +aktywny +doświadczenie +pomocny GL 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Na tak + Aktywny + Ogarnięta osoba + Myślę, że zdoła wyzwaniu 1 2 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Jestem za daniem szansy +aktywny +można dogadać się z nim +chęci +wiek 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Mrufka Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Na tak +aktywność + wiek +chęci + ogarnięty + windows Znam Rajana i myślę, że można mu w 100% zaufać. GL 2 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 27 Listopada 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 @ Admin SerweraTS3 co o tym sądzicie? PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 28 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Witam serdecznie. +wiek +doświaczenie +aktywny +pomocny Jestem za okresem próbnym. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 28 Listopada 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Przyjmuję, bez obowiązku okresu próbnego. PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 28 Listopada 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi