Użytkownik SqN.! Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6 Nick: OneShotOneKillNoHackThisIsSkill Imię: Arek Wiek (dokłada data): 03.03.2003 czyli hot 17 SID: STEAM_0:0:2881503 Znajomość AMXX*(1-10): 6/7 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Myślę,że jakoś 4/5 godzinek bym poświęcił. Opisz siebie: Więc tak, jestem spokojnym,miłym, pomocnym oraz w miarę ogarniętym strefowiczem. Na imię mam Arek i pochodzę z woj. zachodniopomorskiego (okolice Szczecina). Interesuję się sportem [głównie piłką nożna], motoryzacją oraz lubię popykać w różne gierki. Obecnie uczęszczam do szkoły zawodowej na kierunku mechanik samochodowy. Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ bodajże dwie osoby zrezygnowały z tej posady, więc myślę,że kolejna osoba się przyda na te stanowisko. Chciałbym spróbować swoich sił i trochę wyręczyć pozostałych UBT. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak, miałem z tym styczność, posiadałem tez wielokrotnie admina na różnych serwerach i kilka razy zdarzyło się,że miałem opiekuna. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Oceniam dosyć wysoko, ponieważ bez problemu odróżniam gracza, który się pali. Kontakt: Steam/Forum/Snap i ewentualnie FB. 3 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 200h/alejejerozolimskie Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Jestem na tak. Poznałem go jest mega pomocny, oraz sprawiedliwy. +wiek +podanie +/- doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Okres próbny -aktywność +chęci +mało ubt 1.6 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Witam +wiek +chęci +amxx +mało ubt jestem za daniem szansy pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 27 Listopada 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Ja też będę na tak: +Wiek +Chęci +Ogarnięty adminek +amxx +Ubt na tę chwilę się przyda -Aktywność na forum 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Jestem za daniem szansy: +brak ubt +kojarzę z serwera i nie sprawia żadnych problemów +podanie +wiek +amx 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ RayaN Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Jestem na tak +wiek +chęci do bycia UBT 1.6 +amxx +Ubt się przyda 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 27 Listopada 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Jestem na Tak +mało UBT 1.6 +wiek +podanie +amxx 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Jak tak czytam to dlaczego nie? + podanie + chęci + Potrzeba osób na stanowisko bo ubogo jest. + wiek +/- doświadczenie- jakieś tam masz W sumie Jeśli chodzi o czity to nie trzeba de facto na nich grać aby umieć je rozpoznać, ale przez tyle lat co współpracowałem z różnymi ludkami w ubt to osoby, które cokolwiek w życiu testowały/używały potrafiły lepiej sobie poradzić w sytuacjach kiedy trafiały się demka na prawdę dobrych graczy.. a często gęsto niestety mało doświadczeni ludzie po prostu ich banowali. Więc na tą posadę to jest mega plus. Powodzonka 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 28 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 +chęć pomocy, zostałem sam, pomocna ręka się przyda +brak zastrzeżeń co do wypełniania obowiązków jako admin +/- to doświadczenie, ale czy potrafisz oceniać demka to zobaczymy przy okazji Zostałem sam w UBT, przyda się pomoc, jestem za okresem próbnym. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Okres próbny 2 tygodnie. Zgłoś się do @ Dusia po konto w bansie oraz do @ eSX 1.6 w celu omówienia współpracy. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi