Użytkownik Michalo Posted September 3, 2018 Użytkownik Share Posted September 3, 2018 (edited) Wymagania: - Jakiekolwiek pojecie o robieniu grafiki - Czas spędzony na forum- minimum 3h - Osoba aktywna, udzielająca się w dziale zleceń - Posiada minimum 5 sensownych postów Nick: Michalo Wiek: 14(W listopadzie 15) Program, którym się posługujesz: Gimp,Photoshop,PhotoEditor online. W czym się specjalizujesz? (Awatary, sygnatury, plakaty, tła, itd.): Specjalizuję się w Avatarach,Sygnaturach,Tłach oraz ewentualnie jakieś bannerki. Jak długo zajmujesz się grafiką?: Grafiką nie zajmuje się jakoś specjalnie długo myślę że takie 2-3 miesiące Dlaczego ty?: Ponieważ jest tylko jeden grafik,Znam się trochę na grafice oraz mógłbym pomóc,Mam chęci,Jestem osobą dojrzałą pomimo młodego wieku,Staram się wykonywać jak najładniejsze prace. Linki do 2 realizowanych zleceń: Z tym może być problem bo obecnie nie widziałem żadnych zleceń lecz wykonałem avatar oraz tło dla AmazinG(Może to potwierdzić) a jako drugie niestety nic nie mam bo trzeba trochę ruszyć ten dział graficzny Twoje prace (minimum 3) oraz załączone do nich bazy: 1. https://zapodaj.net/8f62cc51cd4ce.jpg.html 2. 3. 4.https://zapodaj.net/9016a0367aab5.jpg.html Proszę szanowną administrację i użytkowników o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Edited September 3, 2018 by Michalo Link to comment
Marves Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 (edited) Tak, +- Wiek + Prace - Aktywność Edited September 3, 2018 by Ar0n 1 Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted September 3, 2018 Użytkownik Share Posted September 3, 2018 Tak +Prace +Aktywność +/-Wiek Ogarnia chłopaczyna 1 Link to comment
Użytkownik Mateos Posted September 3, 2018 Użytkownik Share Posted September 3, 2018 Tak. + Prace, + Tylko 1 grafik, +/- Aktywność. 1 Link to comment
`Bu~zk3N` Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 Tak Ładne prace Grafik się przyda Zobaczymy czy się sprawdzisz 1 Link to comment
AdeK Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Link to comment
Recommended Posts