Użytkownik Mallowz Opublikowano 28 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) Na początku chciałbym się z wami przywitać po dość mojej długiej przerwie, tyle się zmieniło, że pewnie nikt mnie tutaj już nie kojarzy. Jak wynika z tytułu wkońcu udało mi się zdobyć upragnionego ace'a w postaci banów. Dla przypomnienia to jestem tym typkiem co wbijał na nowym koncie i dostawał często bany ze względu na poziom 1 20h experience, lecz ace'a wbiłem już na mainie. Przechodząc do odwołania; Twój nick na serwerze: Lodne spiller Nick admina banującego: Malyuzi Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban Czas oraz data bana: 27/11/2020 23:39 Serwer na którym dostałeś bana: Mirage #1 Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Nie wiem co tutaj tak naprawde napisać, poprostu wszedłem na serwer a każdy wie jak to wygląda, na każdym rogu nowe konto. Jak i nowe konta to można bardziej popisówkę grać (skracać, holdować, na aima pograć itd.) w sumie każdy z was wie jak to jest: lvl 4 sniper sens 6.0 3000dpi, akceleracja 1.05, zoom sens 1.0 , 20zł myszka 125hz, laptop 50fps, 59hz, bez podkładki z powierzchnia na myszkę 5x5 cm. Cieżko nie jest, kasuje sobie każdego jak chcę bo jestem zdecydowanie lepszym graczem od każdego obecnego tam, ale admin lvl 28, faceit: brak bo i po co, ze 500h (tak na oko) twierdzi po 3 rundach w spec: "oj nie nie CZIIIITER HAAAALO BANUJEMYYY". Część sytuacji opisana, więc teraz chciałbym troszeczkę pożalić się na temat prostoty zostania adminem. Sprawa jest w innej sferze niż ban, dlatego też nie musicie czytać jak was to nie interesuje. Słowem wstępu chciałbym skrytykować błahe wymogi. Żeby zdobyć overwatcha w CS:GO należy wbić przynajmniej golda 1, mieć 150 winów na mm'ie. Dla niezaznajomionych: funkcja overwatch służy do przesyłania werdyktów na temat graczy zbanowanych. słowo klucz werdykt, opinia do której valve się odniesie. Z tego wynika, że osoba może dostać admina na serwerze nie mając nawet overwatcha, czaicie? ktoś kto nawet nie może dać opini na temat gracza dla valve może otrzymać admina na serwerze i samemu banować graczy. Troszeczkę paradoks nie sądzicie? ale mniejsza o to. Najlepszą rzeczą jest okres próbny: czyli jak ktoś nic nie zrobi przez pewien okres to dostaje admina. A gdyby tak tylko ktoś dał im do przeanalizowania demko podejżanego gracza . Ale w sumie po co nikt się nie skarży. Czytając jeszcze podania na administratora a dokładnie "dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?" to zdarzało się, że kisłem. Jako przykładem posłużę się podaniem admina banującego (To nie jest nic osobistego poprostu twoje podanie to jest książkowy przykład 3 typów podań na admina). W podaniu tym jest mój ulubiony i ukochany fragment czyli: Mam duże doświadczenie tj. 500h oraz na 2 KONCIE miałem 1000h, no poprostu perełka to drugie konto. Ale wiecie jak to jest kiedy chce się tradować skiny i wchodzi się na cx.money albo cs.monkey.fun (jak ktoś nie ogarnia: scam stronki, które kupują reklame na google tylko po to, żeby zmylić gracza skopiowaną stronką która jest bardzo popularna i nie to nie jest reklamowanie.) a tu nagle sie okazuje, że hasła zapomnieliście i po koncie, uheldig og patetisk. Pytanie dla osób co jeszcze czytają moje wypociny z nudów: jeżeli 500h oznacza duże doświadczenie to jak mając 17 razy tyle powinienem nazwać swoje doświadczenie? piszcie w komentarzach albo na privie, daje serduszka Kończąc już te wypociny chciałbym zapytać jaki jest tego sens? dostałem 4 bany na tej serwerowni grając na nowym koncie i całkowicie to rozumiem. Miałem konto z 1lvl dosłownie każdy by się pomylił, ale to, że dostaje bana na moim main koncie z eq około 800PLN+ posiadając rózne, stare odznaki (w tym 5 lecie, 2015 itd.). Każdego kto to przeczytał i będzie analizował demko proszę zwróćcie uwage na to co mówi admin banujący i zastanówcie się, czy taka osoba zasługuje na admina. Czyli ma to tak wyglądać, że nowe konto będzie o tak sobie banowało osoby z wyższym kunsztem? Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:54727245&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Malloyz/ Z miłości do was wstawiam link do demka na którym dostałem bana: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20201127-231110-955424708-de_mirage-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP___LiveServer.pl-2344.zip polecam voice_scale 1; żeby dokładnie słyszeć słowa admina Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Connecting to public(137.74.7.15:30025) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'MMStatus' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN Connecting to public(137.74.7.15:30025) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff Connected to 137.74.7.15:30025 Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Edytowane 28 Listopada 2020 przez Mallowz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 28 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 @ malyuzi 48 na rozpisanie demka #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik malyuzi Opublikowano 29 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 pierwsze; Nie rozumiem czemu jak masz te swoje 17 tyś godzin nie mogłbyś używać czitów szczególnie na serwerach społeczności wiec twoje konto z odznakami skinami i godzinami nie jest tu absolutnie żadnym wytłumaczeniem. Drugie; "2 KONCIE miałem 1000h, no poprostu perełka to drugie konto" Nie wiem co cie tak smieszy w tej sytuacji. Mam drugie konto na którym mam ponad 1000 godzin poprostu zapomniałem hasła do maila steam guard i nie mogę go używać. Trzecie; "proszę zwróćcie uwage na to co mówi admin banujący" możesz określić dlaczego twoim zdaniem nie zasługuje na admina? czwarte; "zastanówcie się, czy taka osoba zasługuje na admina. Czyli ma to tak wyglądać, że nowe konto będzie o tak sobie banowało osoby z wyższym kunsztem?" Tutaj poprostu nie wiem czy sie z ciebie smiac czy plakac ze istanieje taka osoba która nabiła sobie odznaki i godziny i mysli ze jest lepsza od wszystkich. Dla mnie jestes zwykłym graczem na serwerze. Nie wiem poprostu jak mozna być aż tak zadufanym w sobie XD piąte; po obejrzeniu demka rzeczywiscie nie wydaje sie zebys używał jakichkolwiek wspomagań wiec ub. Chciałbym jeszcze tylko dorzucic że twoje wywyższanie się nad innymi BO MASZ KONTO Z 5 LETNIA ODZNAKA jest poprostu smieszne. Zabawne jest jeszcze to "kasuje sobie każdego jak chcę bo jestem zdecydowanie lepszym graczem od każdego obecnego tam" no poprostu HIT XDDDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 29 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Witam, Po przeczytaniu podpunktu "piątego" gracz jest do odbanowania, a podanie przyjmuję> Pozdrawiam UBT 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 29 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi