Zasłużony Andrzej. Opublikowano 28 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Nick: Andrzej. Imię: Tymon Wiek: 16 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum i FP?: na forum spędzam cały dzień w tygodniu i kilka godzinek w weekend. Na fp będę spędzał tyle czasu ile będzie trzeba Opisz siebie: Joł Joł, mam na imię Tymon, mam 16 lat. Pochodzę z małej wioski - "Koszalin" leżącej gdzieś pod Mielnem . Uczęszczam do technikum zawodowego o profilu technik logistyk. Lubie se popykać w cska na serwerkach społecznościowych :D. Interesuję się motoryzacją i transportem. Na co dzień spędzam dużo czasu na forum. Dlaczego akurat Ty?: Jak tylko się dostanę, pierwszą rzeczą którą zrobię, będzie zamieszczenie informacji o nowych serwerach. BO NAWET TEGO NIE MA. Rozkręcił bym troszke ten fp jednym słowem. Dawno nic się tam nie działo . A poza tym aktualny redaktor się wypalił, więc z przyjemnością go zastąpię. Doświadczenie: Praktycznie żadne, chociaż kiedyś ze znajomymi prowadziliśmy fp na Facebooku i trochę tam ogarniam. Na pewno sobie poradzę jeśli chodzi o podstawy. Ogólnie sporo czasu spędzam na fb również . Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8/10 Co chciałbyś/chciałabyś wprowadzić na FP?: To co wyżej pisałem w sumie. Odświeżyć po prostu. Kontakt: Forum/steam/ts3 1 2 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 28 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Najpierw dam plusy, później minusy i moja ocenę: + Wiek + Aktywność, masz bardzo dużą i to widać +Doświadczenia trochę jest +/- Gramatyka/interpunkcja/ortografia - Podanie Myślę, że można dać Ci szansę. Aktywny jesteś więc co więcej na to stanowisko potrzeba? NA TAK, powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 28 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 +/- wiek +/- podanie - doświadczenie + aktywność + gramatyka,ortografia itp. + rozpoznawalność Na TAK, ewentualnie okres próbny 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 28 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Na tak +chęci +poprzedni zrezygnował +trzeba rozruszać FB 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 28 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 +chęci +/-wiek +aktywność Jestem na tak Nie pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 28 Listopada 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Jak najbardziej na TAK, "A poza tym aktualny redaktor się wypalił, więc z przyjemnością go zastąpię" - Nie znasz powodu dla którego złożyłem rezygnację? To nie zakładaj z góry, że się wypaliłem bo tak nie jest + Chęć pomocy + Wiek Gdy się już dostaniesz to za jakiś czas też zrezygnujesz, uwierz mi Powodzonka 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 29 Listopada 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Jestem na tak +wiek +chęci +potrzeba redaktora FB +podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dexteross Opublikowano 1 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Jestem na tak -wiek -podanie -potrzebny jest redaktor fb -jakość podania Dałem Ci na tak, ale musisz obiecać, ze po miesiącu nie zrezygnujesz całkowicie z rang inie będziesz wchodził na forum tylko po to by kogoś zwyzywać, jak co niektórzy wyżej . 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 1 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Elo, + Podanie + Gramatyka, ortografia + wiek + aktywność + potrzebny redaktor FB jestem na TAK Pozdro 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Jest jak najbardziej na tak: +Wiek +Ogarnięty +Chęć pomocy +Potrzeba redaktora FP +Podanie schludne, krótkie i na temat ;). +Aktywność +/- Doświadczenie Nie widzę żadnych przeszkód . 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Jestem na tak +Wiek +Ogarnięty +Aktywny Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 2 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 na tak aktywny ogarnia pomocny miły wiek chęci to były + 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Wyślij mi na pw link do swojego profilu 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi