Użytkownik Hydro_PL Opublikowano 28 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) Twój nick na serwerze: Hydro_PL Nick admina banującego: Capitan surf Czas oraz data bana: 11-28-20 20:45 Serwer na którym dostałeś bana: RPG+SURF Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Normalnie grałem nie miałem żadnych oszustw włączonych (tego za bardzo nie pamiętam ale chodziło coś chyba z strejfowaniem) i powiedział że oszukuję i dostałem perm bana. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:508947915&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198978161558/ Edytowane 28 Listopada 2020 przez Hydro_PL 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 28 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) @ Captain rozpisz demko i wyjaśnij sytuacje 48h Edytowane 28 Listopada 2020 przez ohSugarry Nick admina sprawdzony Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hydro_PL Opublikowano 28 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Szczerze nie wiem jak mam odtworzyć to ale jeszcze pamiętam byłem w tedy w jailu i kręciłem się na w dlatego mógł pomyśleć że oszukuję miałem wtedy p90 albo bizona. Nie pamiętam za wiele ponieważ nawet nie usłyszałem tego dobrze nagle powiedział że oszukuję i nie dał mi się nawet obronić. Nie którzy nawet mówili że ja nie oszukuje. Chce jeszcze dodać że dowodem na to że nie mam czitów jest to że mam w cs 500 godzin przegranych i po co bym miał oszukiwać i też mam prime-a, a w powodzie jest napisane że mam aimbota ale inni mogą potwierdzić że w ciągu mojej gry na tym serwerze nie robiłem podajanych rzeczy, które mogły by na to wskazywać. Mam nadzieje że dostane unbana bo dobrze mi się na tym serwerze grało. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 30 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Odwołanie przyjmuje z powodu nie rozpisanego demka przez admina banującego. @ Zduniu proszę o upomnienie administratora Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 30 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi