Użytkownik Sprex Opublikowano 30 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Twój nick na serwerze: ★Sprex Nick admina banującego. Anox Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: 30.11.2020r 14:24 Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage #1 CSGO Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Normalnie strzelałem się z pewnym kolegą i nie mogłem go zabić i odrazu dostałem głowe i dla beki napisałem jebał cie pies i dopiero gdy to napisałem zorientowałem się ze zabił mnie anox i nic nie zdąrzyłem napisać a ban juz był(premban) Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:505409491&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/SprexO/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: nie moge wejśc na serwer 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 30 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 ymm @ Anox ? 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 30 Listopada 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Dostałeś soczystą głowę na midzie,bez zastanowienia napisałeś do mnie "jebał cię pies" no wybacz, ale najpierw się myśli a później robi, a nie na odwrót. Ban zostaje, nie pozwolę sobie na takie traktowanie. Inny werdykt odwołania by był gdybyś do mnie napisał na spokojnie ,przeprosił czy coś, a nie pisał do mnie na priv dlaczego dostałeś bana, skoro wiedziałeś dokładnie za co go otrzymałeś. 2 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 30 Listopada 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi