Użytkownik Sprex Opublikowano 30 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Twój nick na serwerze: ★Sprex Nick admina banującego. Anox Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: 30.11.2020r 14:24 Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage #1 CSGO Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Normalnie strzelałem się z pewnym kolegą i nie mogłem go zabić i odrazu dostałem głowe i dla beki napisałem jebał cie pies i dopiero gdy to napisałem zorientowałem się ze zabił mnie anox i nic nie zdąrzyłem napisać a ban juz był(premban) Nie było skierowane to do Anoxa a po drugie (Anox) na priv napisałem do cb za co ban bo dla mnie to jest smiesze ze za takie cos perm odrazu i nawet nie chciałes tego wytłumaczyć. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:505409491&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/SprexO/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: nie moge wejśc na serwer Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 30 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 @ Anox #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 30 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Wydaje mi się, że wszystko jasno @ Anox wytłumaczył. Na dodatek wcześniej też przesadzałeś na serwerze, gracz mi się na ciebie skarżył, że obrażasz i sarkastycznie komentujesz gre innych. Zamykam, to nie ma sensu. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 30 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi