Użytkownik Citrulline Opublikowano 30 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 (edytowane) Nick z CS:~Citrulline Admin banujący: eSX Serwer: DD2 #2 Data zdarzenia :30.11.2020 Opis sytuacji: Dostalem bana za "Trigera" Panie adminie,prosze uzasdnic swojego bana,i na jakiej podstawie twierdzisz,ze mam ten szajs? Czekam na argument,ktory potwierdzi twoja teze. Bo jezeli twoj argument to,ze " Nie moge miec takiego refleksu " to UB sie nalezy,chyba ze znasz mnie prywatnie i doskonale wiesz,ze go nie mam to zwracam honor Edit: Prosze sprawdzic dema HLTV Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php Wycinek bana z konsoli: BUILD 2402 SERVER (0 CRC) Server # 38 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ~Citrulline [AMXBans] Powod : ' triggerek , bayo ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1208668784 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.70.73.57 ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz s Edytowane 30 Listopada 2020 przez Citrulline 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 30 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Jasne, dema z HLTV będą rozpiswane XD Oczywiście będzie edycja postu jak demka rozpisze. @ Citrulline ten refleks to po cytrulinie pewnie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 30 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Movementu u ciebie brak, jeżeli masz w ręku jakąkolwiek inną broń niż AWP to jesteś zdezorientowany co się w ogóle dzieje, ale jak w 3. rundzie można wziąć AWP do ręki to zaczyna się dziać magia. Dla zainteresowanych polecam obejrzeć całe demo c2, tam widać jego niesamowity movement oraz profesjonalne trzymanie celownika skierowanego w ziemie. A tak przy okazji to prawie zawsze zabijasz strzelając w tułów, sety lepiej ustaw bo zbyt obvious. Link do wszystkich demek: https://www98.zippyshare.com/v/Gvlwwx1T/file.html c1 13:07 tu pięknie jest przedstawione co ty robisz i dlaczego widać u ciebie tego przecudnego triggerka. Czekasz wcelowany nie na pixel tylko na pelny model, ale jak ktoś pickuje tylko żeby zbaitować AWP to ty nawet nie nadążasz na za nim celownikiem pociągnąć 13:12 szybka ta awp b+/- c2 14:53 przedstawienie twoich umiejętności, kompletny brak reakcji jak wychodzisz w wcelowanego przeciwnika, co innego jak ty będziesz wcelowany, to wtedy reakcja niesamowita. 17:56 tu ci fajnie dociągnęło, szkoda że masz sensa za małego i niestety nie dałeś rady samemu zabić b+ c3 2:33 dosyć szybko strzelasz b+ 2:45 Ale peszek, że inny ct zabił tego przeciwnika i ci przeskoczyło na tego z zielonych XDD b+ 2:49 co to w ogóle jest XDD b+++ 6:05 fajnie ci przeskoczyło na tułów b+ c4 13:42 b+ 13:52 tu jest przedstawione to o czym mówiłem wcześniej, chłop pickuje kilka razy ale ty czekasz aż wyjdzie, ale w tym momencie psycha siadła, powolutku tam przesunąłeś na niego i instant shoot jak wyszedł, klasyk w twoim wykonaniu b+ 14:52 kolejny raz trigger, kolejny raz strzał w tułów b+ c5 4:32 kurde coś lipne sety, ty jeszcze w ruchu a to już do przeciwnika strzela, który przez bramę mid przeskakuje XD b+ 5:05 XD b+ 5:18 ja nie wiem już jak to komentować nawet, ty po prostu w miejscu czekasz aż ci pod celownik podejdzie b+ 7:04 fajnie tam przeciągnięte na tułów b+ 9:55 nie no tu coś ewidentnie poszło nie tak, przez ścianę nawet lockuje b+ 10:13 tu już sie sam podsumowałeś, gość stoi w miejscu a ty czekasz aż pod celownik podejdzie, niestety on nie podchodzi, twój 1. strzał nieudany, drugi za to sobie z nad głowy na tułów zjeżdża b+ Mogłem dwa dema rozpisać i sobie odpuścić, ale stwierdziłem, że nie zostawię żadnych wątpliwości. Ban oczywiście zostaje. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 30 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi