Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE OD BANA] ~Citrulline

Citrulline

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:~Citrulline

Admin banujący: eSX 

Serwer: DD2 #2

Data zdarzenia :30.11.2020

Opis sytuacji: Dostalem bana za "Trigera" Panie adminie,prosze uzasdnic swojego bana,i na jakiej podstawie twierdzisz,ze mam ten szajs? Czekam na argument,ktory potwierdzi twoja teze. Bo jezeli twoj argument to,ze " Nie moge miec takiego refleksu " to UB sie nalezy,chyba ze znasz mnie prywatnie i doskonale wiesz,ze go nie mam to zwracam honor ;) 
Edit: Prosze sprawdzic dema HLTV :)

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):  https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php

Wycinek bana z konsoli: BUILD 2402 SERVER (0 CRC)
Server # 38
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : ~Citrulline 
[AMXBans] Powod : ' triggerek , bayo ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1208668784 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' 89.70.73.57 ' 
[AMXBans] =============================================== 
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz s

Edytowane przez Citrulline
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Jasne, dema z HLTV będą rozpiswane XD

Oczywiście będzie edycja postu jak demka rozpisze.

@ Citrulline ten refleks to po cytrulinie pewnie :kekw:

• Super 1
  • Użytkownik

Movementu u ciebie brak, jeżeli masz w ręku jakąkolwiek inną broń niż AWP to jesteś zdezorientowany co się w ogóle dzieje, ale jak w 3. rundzie można wziąć AWP do ręki to zaczyna się dziać magia.
Dla zainteresowanych polecam obejrzeć całe demo c2, tam widać jego niesamowity movement oraz profesjonalne trzymanie celownika skierowanego w ziemie.
A tak przy okazji to prawie zawsze zabijasz strzelając w tułów, sety lepiej ustaw bo zbyt obvious.

Link do wszystkich demek: https://www98.zippyshare.com/v/Gvlwwx1T/file.html

c1
13:07 tu pięknie jest przedstawione co ty robisz i dlaczego widać u ciebie tego przecudnego triggerka. Czekasz wcelowany nie na pixel tylko na pelny model, ale jak ktoś pickuje tylko żeby zbaitować AWP to ty nawet nie nadążasz na za nim celownikiem pociągnąć
13:12 szybka ta awp b+/-

c2
14:53 przedstawienie twoich umiejętności, kompletny brak reakcji jak wychodzisz w wcelowanego przeciwnika, co innego jak ty będziesz wcelowany, to wtedy reakcja niesamowita.
17:56 tu ci fajnie dociągnęło, szkoda że masz sensa za małego i niestety nie dałeś rady samemu zabić :P b+

c3
2:33 dosyć szybko strzelasz b+
2:45 Ale peszek, że inny ct zabił tego przeciwnika i ci przeskoczyło na tego z zielonych XDD b+
2:49  co to w ogóle jest XDD b+++
6:05 fajnie ci przeskoczyło na tułów b+

c4
13:42 b+
13:52 tu jest przedstawione to o czym mówiłem wcześniej, chłop pickuje kilka razy ale ty czekasz aż wyjdzie, ale w tym momencie psycha siadła, powolutku tam przesunąłeś na niego i instant shoot jak wyszedł, klasyk w twoim wykonaniu b+
14:52 kolejny raz trigger, kolejny raz strzał w tułów b+

c5
4:32 kurde coś lipne sety, ty jeszcze w ruchu a to już do przeciwnika strzela, który przez bramę mid przeskakuje XD b+
5:05 XD b+
5:18 ja nie wiem już jak to komentować nawet, ty po prostu w miejscu czekasz aż ci pod celownik podejdzie b+
7:04 fajnie tam przeciągnięte na tułów b+
9:55 nie no tu coś ewidentnie poszło nie tak, przez ścianę nawet lockuje b+
10:13 tu już sie sam podsumowałeś, gość stoi w miejscu a ty czekasz aż pod celownik podejdzie, niestety on nie podchodzi, twój 1. strzał nieudany, drugi za to sobie z nad głowy na tułów zjeżdża b+

Mogłem dwa dema rozpisać i sobie odpuścić, ale stwierdziłem, że nie zostawię żadnych wątpliwości. Ban oczywiście zostaje.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]