Użytkownik Chrobras Posted September 3, 2018 Użytkownik Share Posted September 3, 2018 (edited) Napisze to tu bo w sumie tyczy się to tylko osób które maja dostęp tu. Mianowicie chodzi mi o dodanie dawania banów na CFG z menu admina. Ostatnio jeden gracz wchodził kilka razy na serwer i gracze zazwyczaj w takich momentach „daj mu bana na cfg a nie się bawisz” i w ciągu pisania ok 6 sekund słychać tylko „ile można tego bana dawać, już cały serwer wytłukł”. Dlatego sporym ułatwieniem było by dla nas wprowadzenie tego w menu. Skoro już pisze to proponuje odrazu w menu admina zmienić żeby robienie ss było w napisane jako „zrób ss’y” a nie „client comend” (jakoś tak). Admin który wchodzi na serwer pierwszy raz ma dylemat gdzie to się robi. Kilka osób na początku już mnie się pytałem i szczerze mówiąc na początku tez nie byłem pewien gdzie są. @AdeK @Kamilek Edited November 3, 2018 by Chrobras usunięcie byłych opiekunów 1 Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted September 4, 2018 Użytkownik Share Posted September 4, 2018 Można zastosować Link to comment
Użytkownik Automatyk Posted September 4, 2018 Użytkownik Share Posted September 4, 2018 Jak najbardziej za - dodanie bana na cfg do menu to 3 minuty roboty. Link to comment
pr0 0wn3d.cfg Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 Zrobiłbym to, ale nie mam jeszcze dostępu do panelu. Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted September 4, 2018 Użytkownik Share Posted September 4, 2018 Jestem za @Chrobras ma rację zanim jakiś admin da bana to część graczy pisze po paru sekundach "ile można dawać tego bana" , "dobra administracja nie potrafi dać bana" Link to comment
Użytkownik Jo![N]t Posted November 3, 2018 Użytkownik Share Posted November 3, 2018 dobry pomysł jestem za + dla ciebie Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted November 3, 2018 Author Użytkownik Share Posted November 3, 2018 Temat widzę umarł „można dać bana przez konsole” no oczywiście można ale ułatwienie dla admina by się przydało pomijając już ruskie powody banów na DD2 stwierdziłem ze będę z nich korzystał, jeżeli gracz napisze odwołanie zd nie rozumie to to będzie wasza wina a nie moja nie żebym wam się wpierdalal w DD2, ale ten serwer nie jest dopracowany, ale przecież „osób które zajmują się DD2 wystarczy” i wcale nie potrzebujecie pomocy przy serwerze 42 minuty temu, Jo![N]t napisał: dobry pomysł jestem za + dla ciebie I propozycja była napisana 2 miesiące temu jak widać nikt i tak nie może tego zrobić Link to comment
Użytkownik R.A.M.Z.E.S Posted November 3, 2018 Użytkownik Share Posted November 3, 2018 jestem jak najbardziej za Link to comment
cannabis 0101 Posted November 6, 2018 cannabis Share Posted November 6, 2018 @AdeK @Kamilek Link to comment
AdeK Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts