Jump to content
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[Odrzucona] DD2 #1 propozycja admin

Chrobras

Recommended Posts

• Użytkownik

Napisze to tu bo w sumie tyczy się to tylko osób które maja dostęp tu.

Mianowicie chodzi mi o dodanie dawania banów na CFG z menu admina. Ostatnio jeden gracz wchodził kilka razy na serwer i gracze zazwyczaj w takich momentach „daj mu bana na cfg a nie się bawisz” i w ciągu pisania ok 6 sekund słychać tylko „ile można tego bana dawać, już cały serwer wytłukł”. Dlatego sporym ułatwieniem było by dla nas wprowadzenie tego w menu.

Skoro już pisze to proponuje odrazu w menu admina zmienić żeby robienie ss było w napisane jako „zrób ss’y” a nie „client comend” (jakoś tak). Admin który wchodzi na serwer pierwszy raz ma dylemat gdzie to się robi. Kilka osób na początku już mnie się pytałem i szczerze mówiąc na początku tez nie byłem pewien gdzie są. 

@AdeK @Kamilek

Edited by Chrobras
usunięcie byłych opiekunów
  • Lubię to! 1

Zrobiłbym to, ale nie mam jeszcze dostępu do panelu. 

• Użytkownik

Jestem za @Chrobras ma rację zanim jakiś admin da bana to część graczy pisze po paru sekundach "ile można dawać tego bana" , "dobra administracja nie potrafi dać bana"

• 1 month later...
  • Użytkownik

dobry pomysł jestem za + dla ciebie 

• Użytkownik

Temat widzę umarł xD „można dać bana przez konsole” no oczywiście xD można xD ale ułatwienie dla admina by się przydało xD pomijając już ruskie powody banów na DD2 ;) stwierdziłem ze będę z nich korzystał, jeżeli gracz napisze odwołanie zd nie rozumie to to będzie wasza wina a nie moja xD nie żebym wam się wpierdalal w DD2, ale ten serwer nie jest dopracowany, ale przecież „osób które zajmują się DD2 wystarczy” i wcale nie potrzebujecie pomocy przy serwerze xD 

42 minuty temu, Jo![N]t napisał:

dobry pomysł jestem za + dla ciebie 

I propozycja była napisana 2 miesiące temu :D jak widać nikt i tak nie może tego zrobić :D 

• cannabis

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja Odrzucona.

YJJpqsp.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]