Użytkownik Chrobras Opublikowano 3 Września 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 (edytowane) Napisze to tu bo w sumie tyczy się to tylko osób które maja dostęp tu. Mianowicie chodzi mi o dodanie dawania banów na CFG z menu admina. Ostatnio jeden gracz wchodził kilka razy na serwer i gracze zazwyczaj w takich momentach „daj mu bana na cfg a nie się bawisz” i w ciągu pisania ok 6 sekund słychać tylko „ile można tego bana dawać, już cały serwer wytłukł”. Dlatego sporym ułatwieniem było by dla nas wprowadzenie tego w menu. Skoro już pisze to proponuje odrazu w menu admina zmienić żeby robienie ss było w napisane jako „zrób ss’y” a nie „client comend” (jakoś tak). Admin który wchodzi na serwer pierwszy raz ma dylemat gdzie to się robi. Kilka osób na początku już mnie się pytałem i szczerze mówiąc na początku tez nie byłem pewien gdzie są. @AdeK @Kamilek Edytowane 3 Listopada 2018 przez Chrobras usunięcie byłych opiekunów 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FreeKill Opublikowano 4 Września 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Można zastosować Odnośnik do komentarza
Użytkownik Automatyk Opublikowano 4 Września 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Jak najbardziej za - dodanie bana na cfg do menu to 3 minuty roboty. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ pr0 0wn3d.cfg Opublikowano 4 Września 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Zrobiłbym to, ale nie mam jeszcze dostępu do panelu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Opublikowano 4 Września 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Jestem za @Chrobras ma rację zanim jakiś admin da bana to część graczy pisze po paru sekundach "ile można dawać tego bana" , "dobra administracja nie potrafi dać bana" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 4 Września 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Za. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jo![N]t Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 dobry pomysł jestem za + dla ciebie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chrobras Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Temat widzę umarł „można dać bana przez konsole” no oczywiście można ale ułatwienie dla admina by się przydało pomijając już ruskie powody banów na DD2 stwierdziłem ze będę z nich korzystał, jeżeli gracz napisze odwołanie zd nie rozumie to to będzie wasza wina a nie moja nie żebym wam się wpierdalal w DD2, ale ten serwer nie jest dopracowany, ale przecież „osób które zajmują się DD2 wystarczy” i wcale nie potrzebujecie pomocy przy serwerze 42 minuty temu, Jo![N]t napisał: dobry pomysł jestem za + dla ciebie I propozycja była napisana 2 miesiące temu jak widać nikt i tak nie może tego zrobić Odnośnik do komentarza
Użytkownik R.A.M.Z.E.S Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 6 Listopada 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 @AdeK @Kamilek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 6 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi