Marves Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 Jasiu miał za zadanie domowe napisać Kto to jest kawaler i opisać go krótko. Jaś nie wiedział kto to, więc poszedł do taty i pyta go: - Tato, kto to jest kawaler? Tata po zastanowieniu pokazuje mu młodą parę. - Całowali się wczoraj. Powinni pomyśleć o ślubie. Jasiu nie zrozumiał, więc poszedł do mamy. - Mamo, kto to jest kawaler? Po zastanowieniu mama wymienia mu przykłady: - Twój szkolny kolega Radek ten, za którym szaleje twoja pani nauczycielka. Jaś ponownie nie zrozumiał, więc poszedł do siostry. - Basiu, kto to jest kawaler? - Chce się ożenić. - odpowiada po chwili Basia - ale nie chce wyjść za wredną małpę. Jasiu po zastanowieniu napisał wypracowanie. W szkole. - Jasiu, przeczytaj nam swoje wypracowanie - prosi pani. - Kawaler to mój szkolny kolega - Radek, ten za którym szaleje moja nauczycielka, całowali się wczoraj, powinien pomyśleć o ślubie, chce się ożenić, ale nie chce wyjść za wredną małpę! Link to comment
Użytkownik bonusrpk32 Posted September 4, 2018 Użytkownik Share Posted September 4, 2018 Hahaha dobre Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Link to comment
Marves Posted September 5, 2018 Author Share Posted September 5, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Administrator Hana_Montana Posted August 24, 2023 Administrator Administrator Share Posted August 24, 2023 Link to comment
Recommended Posts