Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

#30 Wywiad z ArcyBM

Forever

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam wszystkich czytelników wywiadu!

Dzisiaj dowiecie się nieco więcej o moderatorze, czyli @ ArcyBM ! Zapraszam do czytania!

Prowadzący - @ NoruŚ

Odpowiadający - @ ArcyBM

@ NoruŚ

Witaj @ ArcyBM , cieszę się, że zgodziłeś się wziąć udział w wywiadzie. Mógłbyś coś o sobie opowiedzieć? Ile masz lat, gdzie mieszkasz, jakie są twoje pasję i zainteresowania?
@ ArcyBM

Cześć, mam na imię Adrian, jestem z Torunia, mam na pewno więcej, niż 20 latek. Moją jedyną i prawdziwą pasją jest sport, w tym kierunku się kształtuję. Co do zainteresowań? Wszystkiego po trochu, jestem aktywnym człowiekiem, lubię nowych doznań, lubię wychodzić ze strefy komfortu.

@ NoruŚ
    No ponad 20 lat to już sporo hah. Czy są może jakieś ciekawe dla Ciebie miejsca które często odwiedzasz w Toruniu?

@ ArcyBM

Myślę, że Toruń blokuje moje możliwości, mam tutaj dużo wrogów, w mieście niechętnie spędzam czas, mieszkam tu, bo mieszkam, ale i tak planuje ruszyć w duże miasto, tam się kształcić sportowo dalej. Co do miejsc? Pewnie, że jest ich wiele. Przez tyle lat, ile mam, zdążyłem poznać swoje miasto. Bulwary Wiślane, szeroka na mieście, multum atrakcji.

@ NoruŚ
    No to można powiedzieć, że Toruń znasz jak nikt inny. Jeśli można wiedzieć, czemu masz dużo wrogów? Do jakiego miasta najchętniej byś się wyprowadził i jaką chciałbyś zdobyć Tam pracę?

@ ArcyBM     Warszawa, miasto te spełnia moje gusta. Dużo sal treningowych, paru znajomych, wielkie miasto. Wrogów jak to wrogów, kiedyś bawiło się w kluby.

@ NoruŚ
    Aaa czyli jak większość wybrałeś Warszawę. A jak z dziewczynami, szukasz sobie bądź masz już czy na razie to jeszcze nie czas dla Ciebie?

@ ArcyBM

Miałem swoją miłość, a miłość powinna być pierwsza i ostatnia. Przeszedłem już swoje sprawy sercowe, teraz nie szukam kobiety, oddaje się w pełni sobie, jak i swojej pasji. Jestem chłopakiem z ulicy, ale jeśli chodzi o miłość, jest u mnie na najwyższym poziomie.

@ NoruŚ
    Rozumiem i w pełni się zgadzam. A skąd takie zainteresowanie sportem? Co najczęściej trenujesz? Jakie plany na przyszłość?

@ ArcyBM

Sport od zawsze pojawiał się na podwórkach, potem zaczął wyciągać z problemów. Wyciągnął mnie z depresji, problemów, dał drugie życie, na które nie zasługiwałem. Najczęściej trenuje sztuki walki, przeplatam to z siłownią. Plany na przyszłość? Jak każdy, zarobić, stworzyć rodzinę, żyć jak król.

@ NoruŚ
    Czyli jesteś przykładem, że sportem można poprawić swoją sytuację prywatną. A chciałbyś na jakiś czas wyjechać za granicę, aby więcej zarabiać czy wolisz zostać w Polsce i pracować na siebie i w przyszłości na rodzinę?

@ ArcyBM

Nie narzekam na płacę, mam z czego żyć, czym jeździć, niczego mi nie brakuje. Sam na wszystko zapracowałem, jestem dumny ze swojej pozycji, ale tak. Myślałem nad wyjazdem za granicę, jest to jeszcze nieobmyślana sprawa zostawiona na później. Chociaż wyjechać na jakiś czas nie zaszkodzi, czasami nawet zdarzają się przymusowe wakacje. Co do sportu, jasne. Poprawia sytuacje prywatne, polecam go każdemu!!

@ NoruŚ
    No to życzę Ci jak najbardziej dobrego życia i żeby twoje marzenia się spełniły. A w co najczęściej grasz jak masz czas, masz swoją ulubioną grę w którą Ci się nie nudzi grać?

@ ArcyBM

Lubię gry z długą fabułą, fajną grafiką, dobrym klimatem. Jeśli chodzi o gry multiplayer, to standardowo jakiś lol, cs'ik, czasami nawet siada fifka :D
    Nie gram w gry, które mnie nudzą. Odinstalowuje zaraz takie z dysku, po co sobie zamulać główkę.

@ NoruŚ
    Rozumiem rozumiem, z lol'em się zgodzę, najlepsza gierka hah. Pewnie nie potrzebne są takie które mulą cały dzień. To teraz myślę, że przyszedł czas na szybkie strzały, zaczynamy?

@ ArcyBM

Bardziej strzelam, niż przyjmuję strzały, ale pewnie. Strzelaj, odpowiem.

@ NoruŚ
    Piłka nożna czy koszykówka?

@ ArcyBM

Piłka nożna.

@ NoruŚ
    Bluza z kapturem czy bez?

@ ArcyBM

Z kapturem!

@ NoruŚ
    Bluzka z krótkim rękawem czy na ramiączka?

@ ArcyBM

Z krótkim rękawem, bosko opina <3.

@ NoruŚ
    Siostra czy brat?

@ ArcyBM

Siostrzyczka, najpiękniejsza.

@ NoruŚ
    Forum czy prawdziwe życie?

@ ArcyBM

Prawdziwe życie z forum!

@ NoruŚ
    Rap czy hip-hop?

@ ArcyBM

Rap.

@ NoruŚ
    Bedoes czy białas?

@ ArcyBM

Białas.

@ NoruŚ
    Cs czy lol?

@ ArcyBM

lol <3.

@ NoruŚ
    Tomb Rider czy GTA V?

@ ArcyBM

Gta V.

@ NoruŚ
    Dobrze, koniec już szybkich strzałów. Teraz czas na drugą mini-gierkę. Wymienię Ci osoby z forum, a ty napiszesz na jakie rangi byś ich awansował bądź zdegradował.
@ Kacperek
@ Przyjaciel <3

@ Nalogowiec

@ RayaN

@ Szabloo

@ ArcyBM

@ Kacperek - śmieszek

@ Przyjaciel <3  - moderator

@ Nalogowiec - UBT Team

@ RayaN - VIP

@ Szabloo - Użytkownik

@ NoruŚ
    Dobrze, więc teraz kilka myślę, że luźnych pytań. Jaki był twój najlepszy i najgorszy moment w życiu?

@ ArcyBM

Najlepszy moment, to ten, w którym wycisnąłem pierwszą stówkę, natomiast o najgorszych wolałbym nie wspominać, trochę tego jest, a przeszłość zostawiam zamknięta w tyle!

@ NoruŚ
    Bardzo dobrze, trzeba iść dalej i się nie cofać, rozumiem Cię całkowicie. A lubisz czasami łyknąć czego mocniejszego typu alkohol czy bardzo rzadko?

@ ArcyBM

Nie tykam alkoholu, miałem styczność z nim dwa/trzy razy w życiu. Źle wspominam na wiele względów, jestem abstynentem permanentnym.

@ NoruŚ
    Rozumiem, alkohol może zniszczyć życie. A miałeś lub widziałeś na własne oczy kiedyś jakiś wypadek? Jeśli tak jakie było twoje zachowanie?

@ ArcyBM

Widziałem kilka wypadków w swoim życiu, tych szczęśliwych, jak i nieszczęśliwych. Po pierwszym zaczęło to po mnie spływać, opanowanie i chłodne myślenie przede wszystkim zawsze, niezależnie od sytuacji.

@ NoruŚ
    Oj to bardzo rzadkie, aby zachować zimną krew. A chciałbyś zdawać prawo jazdy w niedalekiej przyszłości? Chyba, że już masz.

@ ArcyBM

Pewnie, że już mam. To podstawa u każdego chłopaka, tak myślę.

@ NoruŚ
    Masz już samochód czy dopiero kupisz?

@ ArcyBM

Mam i kupić jeszcze planuję w niedalekiej przyszłości.

@ NoruŚ
    Rozumiem, a chciałbyś zdobyć wyższą rangę na forum czy wystarcza Ci ta jaką masz?

@ ArcyBM

Jeśli góra zadecyduje, że moja praca jest ponadto, to i na wyższej randze wypełnię swoje obowiązki jak należy. Póki co starcza mi ta, którą mam, na niej chce się skupić, potem możemy myśleć o przyszłości.

@ NoruŚ
    A więc jesteś osobą którą nie interesuje awans, teraz to bardzo rzadka cecha. Niestety wywiad dobiegł już końca, jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za wzięcie udziału w wywiadzie, do usłyszenia!

@ ArcyBM

Dzięki wielkie, miłego czytania. Pozdro!

Piszcie swoje propozycje co do samego wywiadu, co wypadałoby poprawić/dodać/odjąć. Za wszelkie błędy przepraszam!

• Lubię to! 2
  • Super 4

forever.gif.44bdb65627256983c8a73afbf4b7e30f.gif.aceea85e1b5da96945972e983ff13f54.gif

• Junior Admin
Junior Admin

Nie powiem, praca jest na dość wysokim poziomie, przyjemnie się to czyta. Trzymaj tak dalej :D. Pozdrówki.

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

git

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Elegancki wywiadzik

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Gicik podoba mi się, ładna kolorowanka :P 

• Lubię to! 1
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik∙

legancko tego typu wszystko, pozdro 600

• Lubię to! 1
  • Super 1

Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia.

+ Kodowanie szablonów,

+ Tworzenie aplikacji webowych,

+ Usługi graficzne,

+ Front/Back - end

Kontakt:

Discord: yanko.#4364

Steam: alpineboi

GG: 72271450

• Zasłużony

Dzięki za wywiad, mile się odpowiadało na pytania!

• Lubię to! 1

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• Użytkownik

zamkniety.png

forever.gif.44bdb65627256983c8a73afbf4b7e30f.gif.aceea85e1b5da96945972e983ff13f54.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]