Użytkownik Forever Opublikowano 2 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Witam wszystkich czytelników wywiadu! Dzisiaj dowiecie się nieco więcej o moderatorze, czyli @ ArcyBM ! Zapraszam do czytania! Prowadzący - @ NoruŚ Odpowiadający - @ ArcyBM @ NoruŚ Witaj @ ArcyBM , cieszę się, że zgodziłeś się wziąć udział w wywiadzie. Mógłbyś coś o sobie opowiedzieć? Ile masz lat, gdzie mieszkasz, jakie są twoje pasję i zainteresowania? @ ArcyBM Cześć, mam na imię Adrian, jestem z Torunia, mam na pewno więcej, niż 20 latek. Moją jedyną i prawdziwą pasją jest sport, w tym kierunku się kształtuję. Co do zainteresowań? Wszystkiego po trochu, jestem aktywnym człowiekiem, lubię nowych doznań, lubię wychodzić ze strefy komfortu. @ NoruŚ No ponad 20 lat to już sporo hah. Czy są może jakieś ciekawe dla Ciebie miejsca które często odwiedzasz w Toruniu? @ ArcyBM Myślę, że Toruń blokuje moje możliwości, mam tutaj dużo wrogów, w mieście niechętnie spędzam czas, mieszkam tu, bo mieszkam, ale i tak planuje ruszyć w duże miasto, tam się kształcić sportowo dalej. Co do miejsc? Pewnie, że jest ich wiele. Przez tyle lat, ile mam, zdążyłem poznać swoje miasto. Bulwary Wiślane, szeroka na mieście, multum atrakcji. @ NoruŚ No to można powiedzieć, że Toruń znasz jak nikt inny. Jeśli można wiedzieć, czemu masz dużo wrogów? Do jakiego miasta najchętniej byś się wyprowadził i jaką chciałbyś zdobyć Tam pracę? @ ArcyBM Warszawa, miasto te spełnia moje gusta. Dużo sal treningowych, paru znajomych, wielkie miasto. Wrogów jak to wrogów, kiedyś bawiło się w kluby. @ NoruŚ Aaa czyli jak większość wybrałeś Warszawę. A jak z dziewczynami, szukasz sobie bądź masz już czy na razie to jeszcze nie czas dla Ciebie? @ ArcyBM Miałem swoją miłość, a miłość powinna być pierwsza i ostatnia. Przeszedłem już swoje sprawy sercowe, teraz nie szukam kobiety, oddaje się w pełni sobie, jak i swojej pasji. Jestem chłopakiem z ulicy, ale jeśli chodzi o miłość, jest u mnie na najwyższym poziomie. @ NoruŚ Rozumiem i w pełni się zgadzam. A skąd takie zainteresowanie sportem? Co najczęściej trenujesz? Jakie plany na przyszłość? @ ArcyBM Sport od zawsze pojawiał się na podwórkach, potem zaczął wyciągać z problemów. Wyciągnął mnie z depresji, problemów, dał drugie życie, na które nie zasługiwałem. Najczęściej trenuje sztuki walki, przeplatam to z siłownią. Plany na przyszłość? Jak każdy, zarobić, stworzyć rodzinę, żyć jak król. @ NoruŚ Czyli jesteś przykładem, że sportem można poprawić swoją sytuację prywatną. A chciałbyś na jakiś czas wyjechać za granicę, aby więcej zarabiać czy wolisz zostać w Polsce i pracować na siebie i w przyszłości na rodzinę? @ ArcyBM Nie narzekam na płacę, mam z czego żyć, czym jeździć, niczego mi nie brakuje. Sam na wszystko zapracowałem, jestem dumny ze swojej pozycji, ale tak. Myślałem nad wyjazdem za granicę, jest to jeszcze nieobmyślana sprawa zostawiona na później. Chociaż wyjechać na jakiś czas nie zaszkodzi, czasami nawet zdarzają się przymusowe wakacje. Co do sportu, jasne. Poprawia sytuacje prywatne, polecam go każdemu!! @ NoruŚ No to życzę Ci jak najbardziej dobrego życia i żeby twoje marzenia się spełniły. A w co najczęściej grasz jak masz czas, masz swoją ulubioną grę w którą Ci się nie nudzi grać? @ ArcyBM Lubię gry z długą fabułą, fajną grafiką, dobrym klimatem. Jeśli chodzi o gry multiplayer, to standardowo jakiś lol, cs'ik, czasami nawet siada fifka Nie gram w gry, które mnie nudzą. Odinstalowuje zaraz takie z dysku, po co sobie zamulać główkę. @ NoruŚ Rozumiem rozumiem, z lol'em się zgodzę, najlepsza gierka hah. Pewnie nie potrzebne są takie które mulą cały dzień. To teraz myślę, że przyszedł czas na szybkie strzały, zaczynamy? @ ArcyBM Bardziej strzelam, niż przyjmuję strzały, ale pewnie. Strzelaj, odpowiem. @ NoruŚ Piłka nożna czy koszykówka? @ ArcyBM Piłka nożna. @ NoruŚ Bluza z kapturem czy bez? @ ArcyBM Z kapturem! @ NoruŚ Bluzka z krótkim rękawem czy na ramiączka? @ ArcyBM Z krótkim rękawem, bosko opina <3. @ NoruŚ Siostra czy brat? @ ArcyBM Siostrzyczka, najpiękniejsza. @ NoruŚ Forum czy prawdziwe życie? @ ArcyBM Prawdziwe życie z forum! @ NoruŚ Rap czy hip-hop? @ ArcyBM Rap. @ NoruŚ Bedoes czy białas? @ ArcyBM Białas. @ NoruŚ Cs czy lol? @ ArcyBM lol <3. @ NoruŚ Tomb Rider czy GTA V? @ ArcyBM Gta V. @ NoruŚ Dobrze, koniec już szybkich strzałów. Teraz czas na drugą mini-gierkę. Wymienię Ci osoby z forum, a ty napiszesz na jakie rangi byś ich awansował bądź zdegradował. @ Kacperek @ Przyjaciel <3 @ Nalogowiec @ RayaN @ Szabloo @ ArcyBM @ Kacperek - śmieszek @ Przyjaciel <3 - moderator @ Nalogowiec - UBT Team @ RayaN - VIP @ Szabloo - Użytkownik @ NoruŚ Dobrze, więc teraz kilka myślę, że luźnych pytań. Jaki był twój najlepszy i najgorszy moment w życiu? @ ArcyBM Najlepszy moment, to ten, w którym wycisnąłem pierwszą stówkę, natomiast o najgorszych wolałbym nie wspominać, trochę tego jest, a przeszłość zostawiam zamknięta w tyle! @ NoruŚ Bardzo dobrze, trzeba iść dalej i się nie cofać, rozumiem Cię całkowicie. A lubisz czasami łyknąć czego mocniejszego typu alkohol czy bardzo rzadko? @ ArcyBM Nie tykam alkoholu, miałem styczność z nim dwa/trzy razy w życiu. Źle wspominam na wiele względów, jestem abstynentem permanentnym. @ NoruŚ Rozumiem, alkohol może zniszczyć życie. A miałeś lub widziałeś na własne oczy kiedyś jakiś wypadek? Jeśli tak jakie było twoje zachowanie? @ ArcyBM Widziałem kilka wypadków w swoim życiu, tych szczęśliwych, jak i nieszczęśliwych. Po pierwszym zaczęło to po mnie spływać, opanowanie i chłodne myślenie przede wszystkim zawsze, niezależnie od sytuacji. @ NoruŚ Oj to bardzo rzadkie, aby zachować zimną krew. A chciałbyś zdawać prawo jazdy w niedalekiej przyszłości? Chyba, że już masz. @ ArcyBM Pewnie, że już mam. To podstawa u każdego chłopaka, tak myślę. @ NoruŚ Masz już samochód czy dopiero kupisz? @ ArcyBM Mam i kupić jeszcze planuję w niedalekiej przyszłości. @ NoruŚ Rozumiem, a chciałbyś zdobyć wyższą rangę na forum czy wystarcza Ci ta jaką masz? @ ArcyBM Jeśli góra zadecyduje, że moja praca jest ponadto, to i na wyższej randze wypełnię swoje obowiązki jak należy. Póki co starcza mi ta, którą mam, na niej chce się skupić, potem możemy myśleć o przyszłości. @ NoruŚ A więc jesteś osobą którą nie interesuje awans, teraz to bardzo rzadka cecha. Niestety wywiad dobiegł już końca, jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za wzięcie udziału w wywiadzie, do usłyszenia! @ ArcyBM Dzięki wielkie, miłego czytania. Pozdro! Piszcie swoje propozycje co do samego wywiadu, co wypadałoby poprawić/dodać/odjąć. Za wszelkie błędy przepraszam! 2 4 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Nie powiem, praca jest na dość wysokim poziomie, przyjemnie się to czyta. Trzymaj tak dalej . Pozdrówki. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Szablo Opublikowano 2 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Sam se jebnij użytkownika 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 2 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 git 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 2 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Elegancki wywiadzik 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 2 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Gicik podoba mi się, ładna kolorowanka 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 3 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 3 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 legancko tego typu wszystko, pozdro 600 1 1 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Dzięki za wywiad, mile się odpowiadało na pytania! 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi