Użytkownik Jan Papież II Opublikowano 4 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 (edytowane) IP serwera: 91.224.117.90:27365 Mod: Only Mirage Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.90:27365/ Wiek Właściciela: 17 i 18 Hosting: 1shot1kill.pl Sloty: 20 (zawsze można dokupić sloty ) Dlaczego akurat my?: Zdecydowałem się na waszą sieć bo serwer nie posiada sieci a wasza wydaje się dosyć ciekawa i chciałbym zostać u was na dłużej. Serwer dopiero nie dawno zaczął się rozwijać skrzydła a sieć by się przydała. Edytowane 4 Grudnia 2020 przez Jan Papież II 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Jestem na Tak +Wiek własciciela +Mod fajny + Kazdy server sie przyda do sieci Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zajrzałem na twój serwerek i mam kilka zastrzeżeń. - roundsoundy nie lecą - plugin na rangi nie jest wogóle ogarnięty (1250 pkt na pierwszą rangę???) - na czacie wyświetlają się informacje np: !kontakt a takiej komendy nie ma - medishot dający 50 hp to jest większe zdzierstwo niż double jump Tak poza tym to mamy 2 mirage, więc ten tryb chyba odpada. GT średnie. Plusik za to, że jest plugin na stickersy (nie mogę tego ogarnąć na swoim serwerze :P). Na razie na NIE. pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 5 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 na tak +jacyś tam gracze grają +wiek +grywalny mod Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Grudnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Mamy 2 mirage Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Grudnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi