Użytkownik Grandfather Opublikowano 4 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Imię: Dominik Wiek: 34 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Serwerowi potrzebny jest opiekun Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Mirage #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Byłem opiekunem od serwera przez adminów, ubs-ów (ubteam) support-ów (moderatorów) do Adminstratorów Forum (Junior admin) Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Czas to pieniądz Coś o sobie: Z cs-em jestem związany od roku 2008. Byłem adminem na 5 sieciach. Z czego na dwóch sieciach z którymi byłem związany ponad 5 lat miałem wszystkie możliwe rangi i opiekunów. Nigdy nie byłem zdegradowany. Jestem osobą rzetelną i zawsze wywiązuję się ze swoich obowiązków. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 4 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Neutral ws. TAK +Wiek +Znajomość SM +Pieniążki -Podanie Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Witam +++ wiek + doswiadczenie - podanie + sm Jestem na tak Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 5 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 na tak +wiek +ogarnięty +doświadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ RayaN Opublikowano 6 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Jestem na wielkie TAK +znajomość SM +$kładka +doświadczenie +ładnie napisane podanie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 6 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Witam +wiek +SM +doświadczenie Serwer potrzebuje opiekuna. Jetsem na tak. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 6 Grudnia 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Jestem na tak +wiek +SM +składka +podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 7 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 +wiek +SM -argumenty -podanie +doświadczenie Na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Szablo Opublikowano 9 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Niestety na nie przez twoje zachowanie -Kultura na serwerze -Masz wywalone i do grupki na fb nie chciałeś dołączyć (Nie szukam znajomych) XDDD -Podanie Są też plusy, ale już ich nie wypisuje jakbyś poprawił zachowanie na serwie to bym był na tak, ale jak masz wywalone w grupki itd. to na nie ;d #edit Zapomniałem dopisać XD Jak byłeś tyle razy opiekunem itd to jakim cudem zbanowałeś kay-dropa oraz goobsting za reklame? Przecież z takim doświadczeniem powinieneś wiedzieć że to nie reklama? -Ktoś tu chyba leci w ch*ja A i jeszcze SM na 10? Ciekawe czy pluginy umiesz pisać XD 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 9 Grudnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 W dniu 4.12.2020 o 16:27, Grandfather napisał: Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Czas to pieniądz Co to znaczy? To samo co u OhSuggary Cytat Niestety, ale każdy z obecnych opiekunów na strefie zrzuca się na reklamę więc nie mogę z niej zwolnić jednej osoby, tym bardziej jak jest dwóch opiekunów. Byłoby to niesprawiedliwe Jak będziesz mógł płacić składkę to napisz PW 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 10 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Na nie -nabijanie godzin na afk -znajomość komend. Podobno 10/10 a nie wiesz jak komuś dać bana -argumenty - wsparcie finansowe @ Trivor już to podanie długo trochę stoi 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 15 Grudnia 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 NEUTRAL / NIE - lecz ostateczną decyzję i tak podejmie zapewne Trivor. -/+ podanie ubogie, choć usprawiedliwia to Twój wiek - starsi mają do tego taką "tendencję" - świeże konto -/+ składka ≠ faworka - doświadczenie ( uwierzę jak pomożesz mi postawić serwer do sourca, wtedy składkę Opiekuna na Miragę zapłacę za Ciebie ) 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Grudnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi