Gość Kamilek Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 1. Imię:Kamil 2. Wiek:27 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Okolo 8 h dziennie moze i wiecej 4. Co chciałbyś zmienić: Jak narazie nic bo widze ze wszystko jest co bym chcial zmienic 5. W czym chciałbyś pomóc: W rozkreceniu forum i pilnowaniu forum mam dobre doświadczenie i mysle ze dam rade 6. Dlaczego akurat ty: Ponieważ mam dużo czasu i chce pomóc zawsze pomoc sie przyda tak mysle 7. Staż na forum: Długo jestem juz pare dni bo wróciłem do was i to chyba na zawsze 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak i ogarne na 100% bo ogarniam wszystko Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 4 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 E, moja opinia i tak jest mało ważna ale co tam - Dopiero co wróciłeś i już startujesz na moda + Doświadczenie - Wróciłem do was i to CHYBA na zawsze - Podanie pisane od buta + Staż + Wiek + Czas Ostatecznie jestem na nie ze względu niedawnego powrotu, oraz chyba nie muszę mówić dlaczego Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 4 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zastanawia mnie dlaczego to podanie jeszcze nie jest odrzucone - niedawno wróciłeś -interpunkcja i składnia zdań -ja bym się wstydził takie podanie na admina napisać, a co dopiero moderatora Na nie oczywiście 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 5 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 NIE. - Wróciłeś bodajże 5 dni temu. - Podanie. - Składnia. Cytat Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak i ogarne na 100% bo ogarniam wszystko totalne XDDD Twoje podanie nie spełniana minimum, żebyś otrzymał głos na tak. 27 lat i zdania na poziomie 3kl podst.? śmiech na sali. Pozdrawiam z rodzinką. Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Na nie. -Dopiero wróciłeś -Podanie lipne lipne +wiek +chęci pozdro Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Grudnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi