Użytkownik vinaif Opublikowano 5 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Imię: Mateusz Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym pomóc szczególnie w rozwoju serwera jak i w pomocy obecnych na stanowisku opiekunów. Pomimo ostatniej nieaktywności, staram się ją naprawić. Sytuację o tym powiedziałem opiekunowi z powodu nieaktywności. Szczególnie zaangażowłbym się w pomoc graczom jak i adminom serwera. Gram praktycznie od czerwca tego roku, zapisałem się na admina, aż do tego wniosku, żeby spróbować posady opiekuna serwera. Posiadam dobry dystans do ludzi jak i zawsze mogę z kimś pogadać. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: ONLY AWP#2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie byłem Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): SM (9) SMX (5) Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Nie mam niestety jak Coś o sobie: Jestem Mateusz, głównie znany z serwera awp #2. Mam 15 lat i uczęszczam do technikum na kierunku architektury krajobrazu. Uwielbiam podróżować po świecie oraz interesuje się motoryzacją i medycyną. Nie jestem człowiekiem otwartym mocno, bardziej jestem z charakteru miłym, sympatycznym i trochę zamkniętym człowiekiem. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 -/+ wiek + chęci, zawsze pomocny, ogarnia wszystko -/+ wsprarcie finansowe, ale mozna wsumie nadrobić to ciężką pracą + Sm Coś od siebie: Suggary to bardzo odpowiedzialna osoba, gdy jej powierzysz zadanie, wiesz że wszystko będzie pięknie, chociaż na swój wiek jest bardzo odpowiedzialny i poważny, ale jednak z dystansem, znam go sporo i stara sie pomagać jak tylko może , a taka szansa dla niego była by świetną okazją na przetestowanie jego umiejętności Jestem jak najbardziej na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik L1suu Opublikowano 5 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 -wiek -wsparcie finansowe + chęci do pomocy +sm Jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vEni0 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 siema - wiek - wsparcie finansowe +chęci + sm Jestem za okresem próbnym. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Keksuu Opublikowano 5 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 (edytowane) - wiek - jestes biedny (xd) + chęci + pomocny Kc jestem za okresem probnym moj misiaczku (kazal mi to napisac [Dla beki to jbc ]) [XD] Edytowane 5 Grudnia 2020 przez Keksuu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 5 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Witam, +/-wiek +pomocny +Chęci +sm Jestem na TAK Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Jestem na tak + Chęci do pomocy + Pomocny +Aktywny Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Benio_MasterOfDisaster_GBS Opublikowano 6 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 + chęci -/+ wiek - wsparcie finansowe + sm/smx Jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 9 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Witam serdecznie + pomocny + chęci + SM - wsparcie finansowe Jestem jak najbardziej za daniem szansy. Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 9 Grudnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 W dniu 5.12.2020 o 22:11, ohSugarry napisał: Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Nie mam niestety jak Niestety, ale każdy z obecnych opiekunów na strefie zrzuca się na reklamę więc nie mogę z niej zwolnić jednej osoby, tym bardziej jak jest dwóch opiekunów. Byłoby to niesprawiedliwe Jak będziesz mógł płacić składkę to napisz PW Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi