Użytkownik∙ msztabinski3 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Twój nick na serwerze: Nick admina banującego. Dostałeś bana, gaga czy muta?: Czas oraz data bana: Serwer na którym dostałeś bana: Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Link do Sourcebansa z twoim banem: Link do twojego profilu steam: Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Nick: akoś ban z konsoli dostałem bana 12-05-20 22:53 surf+rpg 5 tygodni temu pobrałem cracka czitów, jak to cracki mają wirusy, wirus ten uniemożliwia wyłączenia czitów bo w czitach jest coś że daje moją lokalizację i obraz z kamerki, no i jak wszedłem na serwer nie mogłem wyłączyć czitów i grałem z włączonymi czitami (aimbot) , no i to tyle, już usunąłem te czity bo akurat dzisiaj pobrałem antywirusa (nie z biedry xD) https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:1:574775557&Submit https://steamcommunity.com/profiles/76561199109816843/ nie wiedziałem jak duży wycinek wiec taki Connecting to public(91.224.117.96:28085) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff Connected to 91.224.117.96:28085 Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load. PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 5 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Witam, Przyznajesz się że grałeś na hackach oraz zbanował cię antyhack. Odrzucam Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 5 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi