Użytkownik∙ Szablo Opublikowano 6 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Chciałbym zaproponować parę zmian na ts ;d 1. Zmiana ikonek rang: Kanałowych oraz Administracyjnych i Wiekowe ponieważ jak widać brzydko wyglądają i jak ktoś ma właściciela kanału to nie wiadomo np. czy to jest właściciel serwera czy kanału XD - Jest grafik jakiś na pewno to chyba może zrobić nowe ikonki? 2. Zablokowanie żeby Właściciel kanału oraz mniejsze rangi nie mogły przenosić oraz wyrzucać z kanału Adminów TS jak i wyższych rang. 3. Dodanie dla kanałów Admina TS w poczekalni ich kanału takie coś że jak ktoś wbije to otrzymujesz pooke. 4. Dodanie rangi Admin Zajęty która daję Adminowi funkcje Anty pooke i anty pw bądź jakieś inne funkcje 5. Zamiast Nazwy i ip serwera csgo/1.6 zrobić strefe która będzie zawierała: Nazwę serwa obok ip i podkanały typu Opiekun --- Administracja Serwera Poczekalnia 6. W strefie Premium jak i Vip dodać do kanałów ikonki Na razie tyle może coś jeszcze wymyślę ;d 2 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Dobry pomysl jestem zza Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 6 Grudnia 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Jestem za, bardzo ciekawa propozycja na pewno przyda się to 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 7 Grudnia 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 1. Pytanie do naszego @ Grafik czy byłby w stanie zrobić na potrzeby forum nasze oryginalne i unikatowe ikony na serwer TS3, 2. Źle opisałeś troszeczkę tą propozycję, bo temat już obił mi się o uszy i jest to jedynie kwestia zachcianek pojedynczych użytkowników TS'a mających przypisaną dla klienta grupę serwerową z uprawnieniami > niż użytkownik. Mając funkcyjną grupę serwera nie powinieneś mieć funkcyjnej grupy kanału, ponieważ nie wszystkie permisje grup działają wtedy poprawnie, 3. Kwestia wprowadzenia składek dla Adminów TS3 - z jednej strony dobry pomysł a z drugiej już trochę niezbyt biorąc pod uwagę średnią wieku wszystkich @ Admin SerweraTS3 , 4. Pod tą propozycję tak samo podlega punkt numer 3, 5. Tabela Serwerów, która obecnie znajduje się na naszym TS jest do odstrzału. Są to kanały nie użytkowane przez użytkowników lecz informacyjne. Zamierzam na dniach wszystko sobie przekalkulować i wyznaczyć granicę, ponieważ nasz TS za niedługo będzie wyglądał jak jeden wielki śmietnik. Jeżeli są tam jakieś nieaktualne informacje obowiązkiem Administracji jest aktualizowanie tych danych - czego nie każdy przestrzega i niebawem nadejdzie dzień rozliczeń co dla niektórych. PROPOZYCJA ODRZUCONA - ACZKOLWIEK TAK JAK NAPISAŁEM, NIEKTÓRE Z NICH LEŻĄ TYLKO I WYŁĄCZNIE W WASZYCH RĘKACH I ZALEŻY TO OD WASZEJ WYOBRAŹNI LUB DOBREJ WOLI. ( albo portfela ) 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 7 Grudnia 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi