Użytkownik m0uzes Opublikowano 6 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Dzien dobry dzis o godz 16 25 dostałem bana na serwerze [PL/EU] StrefaSkilla.pl ★ ONLY MIRAGE ★[128. ( permanentnego ) od admina Malyuzi . nie rozumi9em decyzji prosze o wyjasnienie sprawy . jesli ktos nie chce abym przychodził to nie bede sie pchał . ale wkurza mnie jak adminka jest uzywana do podwyzszania sobie swojego ego. pozdrawiam normalnych 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 6 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Witam, Dostosuj się do wzoru 24h //edit Tworzyłeś następne tematy też bez wzorów. Dlatego odrzucam to odwołanie. Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 6 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi