Użytkownik∙ EosPeos Opublikowano 6 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Twój nick na serwerze: EosPeos Nick admina banującego: consola Dostałeś bana, gaga czy muta?:ban za multi konto Czas oraz data bana: 12-06-20 17:07 Serwer na którym dostałeś bana: rpg+surfOpis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz):chcę sobie pograć na kompie na którym grał mój brat, i mówił że dostał bana ale nie wiedzialem że na tym serwie, no i wbijam i że grałem na tym samym kompie to dostałem bana (nowe konto bo zaczynam grać dopiero) Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:577215631&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu:https://steamcommunity.com/profiles/76561199114696990/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Connecting to public(91.224.117.96:28085) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff Connected to 91.224.117.96:28085 Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load. PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 6 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Witam, Akoś dostałeś bana za hacki widzę to po ip. Druga sprawa multikonto na forum @ Junior Admin Odrzucam Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 6 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi