Użytkownik Forever Opublikowano 8 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Co podoba lub nie podoba Ci się w lekcjach zdalnych i stylu życia jaki teraz jest? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Podoba to ze wstaje 2 minuty przed lekcja i siedze na chawirze, nie podoba to, że niczego się nie naucze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Matcik Opublikowano 8 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Można wychodzić od 16:00 :< 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 8 Grudnia 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Nie podoba mi się całymi dniami siedzieć w domu przy tych lekcjach 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 8 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Lubie to, że moge mieć lekcje w łóżku, a nie lubie tego, że mam totalnie wylane już i to, że mam więcej materiału teraz, bo nauczyciele nie zrealizowali go wczesniej, więc jak najszybciej do kwietnia i naura 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Yebac e lekcje 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 8 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Słabo bo nie mogę wstać na te lekcje :p 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Jak bym sie uczyl nadal to bym sie cieszyl Odnośnik do komentarza
Użytkownik EasyYou Opublikowano 8 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Nie podoba mi się to że dzieciaki nie chodzą do szkoły tylko mają online. jak mają 1 klasa 2 klasa nauczyć się pisać np... Trochę bezsensu te e-lekcje ponieważ dzieciaki nie nauczą się niczego. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi