Użytkownik ambasadorspołeczności Opublikowano 8 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Twój nick na serwerze: dubo Nick admina banującego. malyuzi Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 12-08-20 13:0 Serwer na którym dostałeś bana: Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): [PL/EU] StrefaSkilla.pl ★ ONLY MIRAGE ★[128... a co do sytuacji to nie mam pojęcia co sie stało,bo kolejny raz od tej samej osoby dostaje bana więc może sie wypowie zostałem zabity i nagle dostałem bana więc nie wiem jak sie do tego odnieść a kupując vipa na zawsze i mieć ponad 30godzin w krótkim czasie na serwerze to nie latał bym odpalony grając z innymi Adminami gdzie nie było problemu nigdy a tu już 2 raz za to samo Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:540355405&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199040976539/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg **** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#Panorama_CSGO_Spray_Cursor_Hint' on panel 'RosettaInfoText' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserHistory Connecting to public(137.74.7.15:30025) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'MMStatus' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg **** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#Panorama_CSGO_Spray_Cursor_Hint' on panel 'RosettaInfoText' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN Connecting to public(137.74.7.15:30025) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff #Valve_Reject_Banned_From_Server **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 8 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 @ malyuzi 48 h na rozpiske 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik malyuzi Opublikowano 8 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Witam nie dostałeś bana za dzisiaj tylko za gre dnia 6.12.2020 godzina 21;30-22;14. 4;35 - dla mnie aimlock popatrzcie w zwolnionym tepie 12;00 - zabija typa na car po czym peekuje typa na edwardzie nie sprawdzając ani bsa ani okna w kuchni 15;10 - kennys by sie nie powstydził 16;40 - tutaj chlop wystrzeliwuje poł magazynka z awp bo nie moze trafic typa z 2m w plecy a zaraz potem znowu strzela flicka nie z tej ziemi 19;25 - celuje przez sciane 19;35 - tutaj prosze zobaczyć bo nie wiem jak mozna strzelac flicki tylko w heada i przez sciany 24;05 - tutaj jest piekna sytuacja zbanowany ktory byl w kuchni dostaje odemnie heada z ct i tuż po tym daje mi idealna banie. Tutaj prosze wziać w zwolnionym tępie i patrzeć na jego celownik 24;10 - kolejny ładny strzał Jeżeli to nie są wystarczające dwody myślę ze napewno znajdę jeszcze conajmniej 2 razy tyle takich akcji. Dla mnie ewidentny aimlock na przycisk pozdrawiam ;)) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ambasadorspołeczności Opublikowano 8 Grudnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) Nie mam możliwości dostępu do tych demek niestety,więc nie mam jak sie wypowiedzieć dokładnie,ale gdyby obejrzeć większość osób z "TOP" graczy serwera i te filmy w zwolnionym tempie przy niektórych akcjach to byłoby tak samo myślę a co do flicków w głowę i w ogóle strzały to wiadomo,że ta gra nie jest idealna i można "strzelić"w głowę nie trafiając a zrobić serie gdzieś obok i kula wejdzie w łeb a jakieś bawienie sie w aima pod przycisk gdzie publiczny serwer to zabawa a nie jakieś mistrzostwa świata to kompletnie nie rozumiem ;/ grając mega dużo na serwerach aimmap i DM ćwiczy sie te odruchy i refleks,żeby celować w głowę,choć wiadomo,że to zawsze będzie podejrzane dla kogoś kto nie poświęca,aż tak dużo czasu na gre,żeby poprawić te umiejętności i gra z awp to mój mega atut co widać w rankingu nawet w ilości fragów, bo katuje tą broń zawsze i najważniejsze to nie wydawałbym pieniędzy z nudów na kupienie gdziekolwiek czegoś jak tutaj "VIP na stałe",żeby to zaraz stracić w taki sposób Edytowane 8 Grudnia 2020 przez ambasadorspołeczności 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 9 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Witam, 4;35 - normalna akcja na midzie za boxami stał zbanowany z awp i normalnie zabił + 12;00 - normalna akcja widział typa który skoczył z cara na balkon po tym jak go zabił zobaczył że z shorta leci molotov na dywany// normalna akcja 15;10 - aimbot ( oglądane w 1/4) celownik był kilometr od głowy i nagle scan poleciał // - 16;40 - aimbot ( oglądane w 1/4) celownik miałeś na futrynie a chłop był na carze i dostał więc aimbocik // - 19;25 - dziwna sytuacja bo chłop przeładowywał i nagle leciałeś za nim celownikiem // - 19;35 - Aimbot ( oglądane w 1/4) nie wiem jak można robić te niby "fliki" ale celownik masz fest daleko // - 24;05 - tak jakby recoil twój jest na prawdę na wysokim poziomie dostajesz głowę i odbijasz to one tapem // - 24;10 - nie miałeś skąd dostać infa że tam był typ a wcelowany wbiłeś i dostał one tap //-/+ Oglądane 3 razy całe demo oraz 4 razy niektóre akcje i po tym werdykcie zamykam temat odrzucając odwołanie, ponieważ gracz zbanowany używa wspomagaczy takich jak: *wallhack *aimbot Pozdrawiam UBT 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 9 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi