Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

odwołanie

ambasadorspołeczności

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: dubo

Nick admina banującego. malyuzi

Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana

Czas oraz data bana: 12-08-20 13:0

Serwer na którym dostałeś bana: Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz):  [PL/EU] StrefaSkilla.pl ★ ONLY MIRAGE ★[128...      a co do sytuacji to nie mam pojęcia co sie stało,bo kolejny raz od tej samej osoby dostaje bana więc może sie wypowie :)  zostałem zabity i nagle dostałem bana więc nie wiem jak sie do tego odnieść a kupując vipa na zawsze i mieć ponad 30godzin w krótkim czasie na serwerze to nie latał bym odpalony grając z innymi Adminami gdzie nie było problemu nigdy a tu już 2 raz za to samo

Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:540355405&advType=steamid&Submit

Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199040976539/

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
**** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#Panorama_CSGO_Spray_Cursor_Hint' on panel 'RosettaInfoText'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN
CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserHistory 
Connecting to public(137.74.7.15:30025) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME
**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'MMStatus'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
**** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#Panorama_CSGO_Spray_Cursor_Hint' on panel 'RosettaInfoText'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN
Connecting to public(137.74.7.15:30025) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
#Valve_Reject_Banned_From_Server
**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU

• Przykro mi 1
  • Użytkownik∙

@ malyuzi 48 h na rozpiske

• Lubię to! 1
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik

Witam nie dostałeś bana za dzisiaj tylko za gre dnia 6.12.2020 godzina 21;30-22;14. 

4;35 - dla mnie aimlock popatrzcie w zwolnionym tepie 
12;00 - zabija typa na car po czym peekuje typa na edwardzie nie sprawdzając ani bsa ani okna w kuchni
15;10 - kennys by sie nie powstydził
16;40 - tutaj chlop wystrzeliwuje poł magazynka z awp bo nie moze trafic typa z 2m w plecy a zaraz potem znowu strzela flicka nie z tej ziemi 
19;25 - celuje przez sciane 
19;35 - tutaj prosze zobaczyć bo nie wiem jak mozna strzelac flicki tylko w heada i przez sciany 
24;05 - tutaj jest piekna sytuacja zbanowany ktory byl w kuchni dostaje odemnie heada z ct i tuż po tym daje mi idealna banie. Tutaj prosze wziać w 
        zwolnionym tępie i patrzeć na jego celownik
24;10 - kolejny ładny strzał 

Jeżeli to nie są wystarczające dwody myślę ze napewno znajdę jeszcze conajmniej 2 razy tyle takich akcji. Dla mnie ewidentny aimlock na przycisk pozdrawiam  ;))

• Super 1
  • Użytkownik

Nie mam możliwości dostępu do tych demek niestety,więc nie mam jak sie wypowiedzieć dokładnie,ale gdyby obejrzeć większość osób z "TOP" graczy serwera i te filmy w zwolnionym tempie przy niektórych akcjach to byłoby tak samo myślę a co do flicków w głowę i w ogóle strzały to wiadomo,że ta gra nie jest idealna i można "strzelić"w głowę nie trafiając a zrobić serie gdzieś obok i kula wejdzie w łeb a jakieś bawienie sie w aima pod przycisk gdzie publiczny serwer to zabawa a nie jakieś mistrzostwa świata to kompletnie nie rozumiem ;/    grając mega dużo na serwerach aimmap i DM ćwiczy sie te odruchy i refleks,żeby celować w głowę,choć wiadomo,że to zawsze będzie podejrzane dla kogoś kto nie poświęca,aż tak dużo czasu na gre,żeby poprawić te umiejętności i gra z awp to mój mega atut co widać w rankingu nawet w ilości fragów, bo katuje tą broń zawsze :) i najważniejsze to nie wydawałbym pieniędzy z nudów na kupienie gdziekolwiek czegoś jak tutaj "VIP na stałe",żeby to zaraz stracić w taki sposób :) 

Edytowane przez ambasadorspołeczności
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Witam,

4;35 - normalna akcja na midzie za boxami stał zbanowany z awp i normalnie zabił +
12;00 - normalna akcja widział typa który skoczył z cara na balkon po tym jak go zabił zobaczył że z shorta leci molotov na dywany// normalna akcja
15;10 - aimbot ( oglądane w 1/4) celownik był kilometr od głowy i nagle scan poleciał // -
16;40 -  aimbot ( oglądane w 1/4) celownik miałeś na futrynie a chłop był na carze i dostał więc aimbocik // -
19;25 - dziwna sytuacja bo chłop przeładowywał i nagle leciałeś za nim celownikiem // -
19;35 - Aimbot ( oglądane w 1/4) nie wiem jak można robić te niby "fliki" ale celownik masz fest daleko // - 
24;05 - tak jakby recoil twój jest na prawdę na wysokim poziomie dostajesz głowę i odbijasz to one tapem // - 
24;10 - nie miałeś skąd dostać infa że tam był typ a wcelowany wbiłeś i dostał one tap //-/+

Oglądane 3 razy całe demo oraz 4 razy niektóre akcje i po tym werdykcie zamykam temat odrzucając odwołanie, ponieważ gracz zbanowany używa wspomagaczy takich jak:
*wallhack
*aimbot

Pozdrawiam
UBT 

• Lubię to! 1

#pragma semicolon 1

{
}

{
    return Plugin_Handled;
}
{
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik∙

odwolanie_odrzucone.png

#pragma semicolon 1

{
}

{
    return Plugin_Handled;
}
{
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]