Użytkownik TEZ Opublikowano 9 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Witam was chciałbym zgłosić błąd odnośnie przez range która posiadam mianowicie jak miałem technika i admina z forum mogłem korzystać normalnie teraz gdy zmieniono mi range na suportt nie mogę wstawiać zdjęć/ssow do tematow przeglądać profili ani swojego ani pisać na czatboxie nawet odebrano mi moc spojrzenia na niego bo jestem rozłączony gdzie przez chwilę myślałem że nikt nie może na nim pisać a okazuje się że tam wiadomości cały czas rosną dlaczego bo z moją ranga do tych podstawowych czynności mam mniejsza władze niż użytkownik proszę o szybką naprawę błędu lub zmianę rangi bo tak się nie da pozdrawiam Tezik 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Już powinieneś móc Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi