Użytkownik∙ yanko Opublikowano 9 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Cytat - yanko Siema mordzia, jestem w trakcie tworzenia autorskiego szablonu pod sklepiksms dla strefy. Gdzie mogę wrzucić taki projekt? Robie to totalnie for fun, nie dla korzyści. Chce się pochwalić pracą ale za chuja nie mogę odpowiedniego działu znaleźć. - Trivor nwm w ogloszenia wstaw Po długiej walce z CSS przedstawiam Wam prototyp sklepu internetowego StrefaSkilla, gdzie będzie możliwość zakupienia różnych usług na forum i serwerach. Sam projekt powstawał przez ok. tydzień, a jego realizacja kolejne 7 dni. Pozwoliłem sobie umieścić pliki na testowej stronie, aby każdy miał możliwość przetestowania witryny *zaznaczam, że nie każdy link może działać ze względu na dalsze pracę nad stroną. * Strona nie ma mocy, by działała jako sklep sieci ze względu na aktualny brak zgody zarządu. Aczkolwiek projekt będzie nadal aktualizowany! Łapcie link STRONA 1 2 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Uhuhu, lux. Powodzenia! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 level master pog 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Powodzenia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi