Użytkownik Krycha Opublikowano 9 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 (edytowane) IP serwera: 51.83.175.247:27015 Mod: 3 maps Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/51.83.175.247:27015/ Wiek Właściciela: 23 Hosting: pukawka Sloty: 25 Dlaczego akurat my?: Bardzo rozwinięta sieć, świetne forum. Właściciel poprzedniej sieci zachował się bardzo nie wporządku, przez co odchodzę, liczę na pozytywne odebranie mojego podania, serwer posiada tryb asyst,medali,skinów, są na nim również aktywne konkursy, jest reklama na setti za 70zł, jutro akurat mam wypłate dokładam 300zł. ps. mam 3 adminow i spełniam wszystkie wymagania Edytowane 9 Grudnia 2020 przez Krycha 5 2 Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go IP: 145.239.23.162:27045 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Jestem na Tak +Reklama +Wiek właściciela + Ludzie graja Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 9 Grudnia 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Jestem na tak +wiek +reklama +rozwinięty serwer 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 9 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Na tak + Wiek właściciela + Serwer rozwinięty + Reklama + Spełnia wymagania 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dexteross Opublikowano 9 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 (edytowane) Na tak - Wiek właściciela - Serwer rozwinięty -Reklama - nie ma takiego obecnie @ Krejzol wow co za znalezisko, nice. Swoją drogą właściciel sieci serwerów, co pisać po polsku poprawnie nie potrafi mnie bawi XDD też bym uciekł :D. editx2 pobyłem tam chwilę parę osób zrezygnowało ze względu na właściciela, więc ciężko stwierdzić. Edytowane 9 Grudnia 2020 przez Dexteross 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 9 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Witam, Z racji że w internecie nic się nie ukryje to nie wiem czy @ Trivor chciałby problemy akurat na sieci. Serwer może mieć reklamy i może być aktywny ale to mówi samo za siebie. Akurat sieć z której przyszedłeś tak o tobie pisze. Pozdrawiam 1 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krycha Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 (edytowane) @ Krejzol proszę bardzo wszystko myśle wyjaśnione w załączniku, po prostu gość ukradł mi paczke do serwera, czemu ktoś ma kraść pliki, za które zapłaciłem sporą sumę w dodatku bez pytania, nie jestem ani oszustem, ani dzieciakiem, po prostu nie mam zamiaru współpracować z oszustami,(miał wgrać tylko sourcebans) dlatego szukam miejsca u was Edytowane 9 Grudnia 2020 przez Krycha 1 2 Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go IP: 145.239.23.162:27045 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 9 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Jestem na Tak -Reklama -Posiada Adminów -Serwer ma stałych graczy -Wiek właściciela (choć nie wiem, czy to dobre kryterium) Nie dziwie się, że odszedł od poprzedniej sieci nie tylko przez kradzież paczki. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 9 Grudnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi