Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Nick: Kacper5430 Czas i data zdarzenia: 20:30 ChatBox Dowód w postaci screenów: umieszcze pod spodem Powód bana: nagminne spamowanie wiadomosciami na czatboxie Dowód w postaci screenów: umieszcze jeNick: Czas i data zdarzenia: Powód bana: Dowód w postaci screenów: Coś od siebie: Coś od siebie: Ogólnie oni mają sapy, bo wbilem w 1 dzień 1.5 k wpisów, no i teraz się przyczepiają ciągle, ledwo coś pisze to od razu że spam, teraz rozłozyłem na pare słow, które oczywiście mogę napisać pod rząd :), i nagle dostaje bana 8 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 To że posiadasz range premium nie znaczy żebyś cały czas spamował wiadomościami które NIC nie wnoszą. Nie tylko ja zwracałem Ci uwagę ale również użytkownicy forum. Twoim jedynym celem jest nabicie jak największej ilości wpisów aby być #1, zamiast integrować sie z osobami na forum. Wiele razy pisałeś wiadomości 'dzisiaj nabiłem x wpisów, a wczoraj miałem jeszcze 50' 2.6 Kategoryczny zakaz celowego spamowania w celu nabicia wpisów. 2.10 Zabrania się nadmiernego spamowania samymi emotikonami, pisania nagminnie bezsensownych wpisów np. “xd” 4.3 Wpisy niewnoszące nic do tematu, bądź te które są umieszczane w celu nabicia wpisu - 1 pkt warna + możliwa blokada czasowa na Chatboxie od 2h do 24h w skrajnych przypadkach 7 dni lub nawet do perma. 4.1 Spam kilkoma wiadomościami pod rząd - od 1 pkt warna do 3 pkt + możliwa blokada czasowa na Chatboxie za notoryczny spam od 2h do 7 dni. Ciesz się że kara jest dosyć łagodna bo mogłem ukarać Cię o wiele surowiej. Pozdrawiam 7 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 3 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi