Użytkownik szlauf Opublikowano 9 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 (edytowane) Twój nick na serwerze: Dmitrij Nick admina banującego: OK_BOOMER Dostałeś bana, gaga czy muta?: permbana Czas oraz data bana: 09.12.2020 ok. 13:30 Serwer na którym dostałeś bana: ONLY AWP #1 Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Dostałem bana za aimbota... Nie używałem żadnych wspomagaczy. Admin bezmyślnie mnie zbanował. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:571366605&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199102998939/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Edytowane 10 Grudnia 2020 przez szlauf 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 9 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 @ OK_BOOMER 48 h na rozpisanie demka 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 10 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Mapa: Shootout lego 2 Od około 12 minuty twoja postać ma bardzo nienaturalne ruchy, nie moge napisać dokładnie kiedy bo to występuje w niektórych momentach np. 13:14 - nienauralny ruch ( widac w slowmotion) 13:18 - nienaturalny bardzo szybki ruch 13:31 - Nienaturalny ruch 13:53 - Kolejny nienaturalny ruch 13:57 - Nienaturalny ruch Gracz miał około: 20 ping Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 10 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 18 minut temu, OK_BOOMER napisał: Mapa: Shootout lego 2 Od około 12 minuty twoja postać ma bardzo nienaturalne ruchy, nie moge napisać dokładnie kiedy bo to występuje w niektórych momentach np. 13:14 - nienauralny ruch ( widac w slowmotion) 13:18 - nienaturalny bardzo szybki ruch 13:31 - Nienaturalny ruch 13:53 - Kolejny nienaturalny ruch 13:57 - Nienaturalny ruch Gracz miał około: 20 ping Pozdrawiam Witam, Demko https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10564&download=auto0-20201209-122117-273630314-awp_lego_2_shootout-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_AWP__1_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__ZGLOS__SKLEPSMS__MVP_-1239.zip 13;14 - dziwna akcja patrzysz przez długi czas lewą strone po czym nie dostajesz wgl infa że typ jest na górze i skaczesz tam // - 13;18 - nic tu nie ma normalna akcja //+ 13;31 - został ostatni przeciwnik inni się z nim strzelali i nic złego czy podejrzanego nie robił//+ 13;53 - Jaki nienaturalny ruch? Widział typa z podestu i oddał normalny strzał w tylu noscope nic podejrzanego //+ 13;57 - zeskoczył z góry robiąc 360, nie było tam przeciwnika i nic podejrzanego nie ma // + Po obejrzeniu nic podejrzanego nie ma oprócz tej jednej akcji ale mógł być to przypadek. @ OK_BOOMER jeżeli dla ciebie nienaturalne ruchy to skoki same to dziwne trochę. Gracz zostaje odbanowany i przyjmuję odwołanie Pozdrawiam UBT #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 10 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi