Użytkownik Rutek. Opublikowano 10 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) Nick: Rutek Wiek: 16 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/domelggwpcs/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/Rutek/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: 2-3 czasem może więcej Wiedza o SM [0/10]: 6 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Cze jestem Kamil, mam 16 lat mieszkam w mniejszym mieście Ciechanów Mazowieckie. Jestem imo zwykłym chłopem, który sobie coś strzela na tych serwerach i stara angażować się w rozwój serwera. Przez praktycznie całe życie grałem w gry typu fps dlatego można zauważyć tego skilla, chociaż większość osób jednak uważa że latam odpalony (dlatego łatwo idzie mi rozpoznać cheatera). Myślę że mam dobry kontakt z graczami i jestem lubiany, u administracji wydaje mi się że wygląda to tak samo. Kultura u mnie nie jest najgorsza, lecz szybko idzie mnie sprowokować stąd czasem ta padaka xd (rzadko imo). Administratorów często nie widać a dodatkowa para rąk się przyda. Liczę na pozytywne rozpatrzenie. gl hf @ plastuś moja toksyczność polega na tym że jak się wkurwie to wydre pizde raz na kilka map, nigdy nie wyzywałem pierwszy kogoś na serwerze A osoby, które wypowiadają się na temat że jestem toksyczny są mało widziane na serwerze Edytowane 11 Grudnia 2020 przez Rutek. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Na nie, - kultura +/- sm +/- wiek edit. ewentualnie popraw kulturę, bo póki co to wypadasz gorzej ode mnie, a to nie jest +. 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hover Opublikowano 10 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Na nie, - kultura i za bardzo emocjonuje się grą - podanie pisane na kolanie - sm +/- wiek Pozdrowienia od Klaudii. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 11 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Nie gram na serwie, więc wypowiem się po podaniu Na small tak + Prime +/- Gt - dużo osób mówi, że podobno jesteś toxic. 2 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi