Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) Nick:Kacper5430 Czas i data zdarzenia: 22:38 Powód bana: obrażanie Admina Juniora oraz spam Dowód w postaci screenów: zamieszczone pod spodem Coś od siebie: Proszę pokazać gdzie cie obrazalem, bo i tak nawet jak to odrzucisz pójdę do kogo trzeba :), oraz przedstaw gdzie spamilem, w ten dzień zrobiłem tylko 200 wpisów xD, więc przedstaw oto te swoje dowody PS, proszę żeby w dowodach była data i godzina zadnego spamu nie było, były 2 wiado po sb, ktoś napisał i znów, 2 wiado, tak to pojedynczo, a jak Kamilek mówi że nic do cb nie ma zacytowałem fragment disa na Ferrariego Edytowane 10 Grudnia 2020 przez Kacper5430 Odpowiedz 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 A spam wystarczy sb zobaczyć 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 10 Grudnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Jestem swieżak ale prawo głosu posiadam Nie zauważyłam nic złego w zachowaniu zbanowanego, nie widzę też specjalnie jakiejś obrazy innego użytkownika. Wręcz przeciwnie jako "nowa" zachwalam, przyjęta zostałam serdecznie i na wesoło dzięki niemu. Cieplutko pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zal jak on nic nie obrazal i dostal blokade tak jak ja wiec prosze o ukaranie tego Juniora admina za nic daje blokady a sobie nie dal za obrazanie mnie Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 sprawa wyjaśniona, ub Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi