Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga Pepe

Gość Kamilek

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Kamilek

Nick oskarżonego: PepePandziobak

Powód skargi: Bezpostawne     zablokowanie  sb     na  3 dni   :)  i

Opis sytuacji: Otóż  tak  pisalem sobie z  ewcia    na sb grzecznie   a  pepepandziobak   z  tekstem  @Kamilek I nie tylko ja tak sądzę, każdy z admistracji tak sądzi i jesteś bliższy wyjebania niż twojego podania na moda   :)  a  tu  drugie @Kamilek Kurwa gościu, po pierwsze sb nie jest od tego, po drugie walisz stuleje do wszystkiego co nie ucieka, po trzecie jestes irytujący :)   i to ma byc J@  i jeszczce mi  dal  blokade na  czatboxie  za  obraze  jak  sam mnie obrazal    na  czatboxie   i jeszczce mi  dal  blokade  a sobie nie      i  jeszcze  18 lat ma   a ja sobie nie  dam    zeby mi jakis  18 latek do mnie  tak mowil   :)  wiec prosze  cos  z  tym zrobic    bo   on  takiej posady nie powinien miec    :) moim  zdaniem   bo  za  darmo mi  dal  blokade   a  sam  obrazal mnie   :) 

Data i godzina zdarzenia: 10.12.2020  22:35  okolo 

Miejsce zdarzenia: Forum    :)  czatbox  a  tutaj  dowod   :)  

Screenshot_2020-12-10 StrefaSkilla pl - Bo Skill jest w Nas - Sieć Serwerów Counter-Strike.png

• Użytkownik∙

Z tym się zgadza, gdy zacytowałem tekst piosenki Disa na Ferrariego gdy Kamilek powiedział do niego nie mam do ciebie nic, powiedziałem, nawet szacunku?, a nawet jeśli to na to trzeba sobie zasłużyć, a poza tym dziś był bardzo nie miły i agresywny, jakby nie panowal nad emocjami, gdzie ti jest przykład, wnosze o ukaranie otóż tego admina juniora przez wzgląd na zachowanie

• Ha ha 5
  • Zasłużony

Pisałem, żebyś ogarnął się i swoje romase przeniósł na pw, ty natomiast wolałeś zacząć mnie wyzywać, moim jedynym wyzwiskiem do ciebie było wypierdolić, następnei zacząłeś wypisywać swoją litanie. Jesteś strasznie irytującym człowiekiem, nie wiem co skusiło trivora do wzięcia cię na opiekuna. Jesteś strasznie impulsywny i gdy coś ci nie pasuje zaczynasz go wyzywać.

• Lubię to! 1
Teraz, PepePanDziobak napisał:

Pisałem, żebyś ogarnął się i swoje romase przeniósł na pw, ty natomiast wolałeś zacząć mnie wyzywać, moim jedynym wyzwiskiem do ciebie było wypierdolić, następnei zacząłeś wypisywać swoją litanie. Jesteś strasznie irytującym człowiekiem, nie wiem co skusiło trivora do wzięcia cię na opiekuna. Jesteś strasznie impulsywny i gdy coś ci nie pasuje zaczynasz go wyzywać.

hahaha   pisalem sobie  grzecznie z  ewcia   a  ty   obraziles mnie   wiec  czekam na  trivora   niech cos  z  toba  zrobi    bo  dales mi  za obrazanie   a sam mnie kur  obrazales  wiec    :)   niech  trivor cos z  toba  zrobi   bo nie nadajesz sie na juniora  admina moim  zdaniem  i jeszccze  kacperkowi  dales  za nic blokade  niby  ze obrazal  a nic  takiego nie pisal wiec   :)    prosze o  trivora niech   cos z  tym zrobi  bo   taka osoba nie powinna byc  na  takim  stanowisku   :) 

• Użytkownik∙
3 minuty temu, PepePanDziobak napisał:

Otóż pokaż dowody gdzie cię wyzywa, bo ja pamiętam że napisał że ogar, bo nic do cb nie ma :)

• Ha ha 3
  • Użytkownik∙
1 minutę temu, PepePanDziobak napisał:

4.PNG3.PNG2.PNG1.PNG5.PNG

Otóż chyba obraza dla ciebie to byle co, jak widać spytał co ci przeszkadza w nim, bo zaczęło ci po prostu odbijać, byłeś bardzo wulgarny i agresywnie nastawiony, a z tą kasą co powiedział to wyraził subiektywną opinie, a chyba wolność słowa obowiązuje w tym kraju tak? :)

• Ha ha 3
1 minutę temu, PepePanDziobak napisał:

4.PNG3.PNG2.PNG1.PNG5.PNG

Sorki ale  sam  zaczoles   wiec    :)  i jeszcze  mnie obraziles   wiec  sobie nic nie  dales  tylko mi a ja  sobie   tak nie  dam  zeby mi jakis  18 latek  tak pisal   :)   wiec prosze    wlasciciela   sieci    o ogarniecie  tego  tematu   bo  ten   Junior  admin  za  duzo sobie pozwala  sam obraza i sie  teraz broni   :) 

• Właściciel
Właściciel

Z Pepe była już przeprowadzona rozmowa, za wynoszenie informacji z grupy administracyjnej(nie do końca prawdziwych) i pewne zachowanie. Blokady zostały zdjęte, ale tobie Kamilek też polecam trochę spokojniej się zachowywać na SB i nie rzucać się do gardła każdemu co powie coś nie tak.

• Lubię to! 5
  • Właściciel
Właściciel

skarga_przyjeta.png

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]