Gość Kamilek Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Twój nick: Kamilek Nick oskarżonego: PepePandziobak Powód skargi: Bezpostawne zablokowanie sb na 3 dni i Opis sytuacji: Otóż tak pisalem sobie z ewcia na sb grzecznie a pepepandziobak z tekstem @Kamilek I nie tylko ja tak sądzę, każdy z admistracji tak sądzi i jesteś bliższy wyjebania niż twojego podania na moda a tu drugie @Kamilek Kurwa gościu, po pierwsze sb nie jest od tego, po drugie walisz stuleje do wszystkiego co nie ucieka, po trzecie jestes irytujący i to ma byc J@ i jeszczce mi dal blokade na czatboxie za obraze jak sam mnie obrazal na czatboxie i jeszczce mi dal blokade a sobie nie i jeszcze 18 lat ma a ja sobie nie dam zeby mi jakis 18 latek do mnie tak mowil wiec prosze cos z tym zrobic bo on takiej posady nie powinien miec moim zdaniem bo za darmo mi dal blokade a sam obrazal mnie Data i godzina zdarzenia: 10.12.2020 22:35 okolo Miejsce zdarzenia: Forum czatbox a tutaj dowod Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Z tym się zgadza, gdy zacytowałem tekst piosenki Disa na Ferrariego gdy Kamilek powiedział do niego nie mam do ciebie nic, powiedziałem, nawet szacunku?, a nawet jeśli to na to trzeba sobie zasłużyć, a poza tym dziś był bardzo nie miły i agresywny, jakby nie panowal nad emocjami, gdzie ti jest przykład, wnosze o ukaranie otóż tego admina juniora przez wzgląd na zachowanie 5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Pisałem, żebyś ogarnął się i swoje romase przeniósł na pw, ty natomiast wolałeś zacząć mnie wyzywać, moim jedynym wyzwiskiem do ciebie było wypierdolić, następnei zacząłeś wypisywać swoją litanie. Jesteś strasznie irytującym człowiekiem, nie wiem co skusiło trivora do wzięcia cię na opiekuna. Jesteś strasznie impulsywny i gdy coś ci nie pasuje zaczynasz go wyzywać. 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, PepePanDziobak napisał: Pisałem, żebyś ogarnął się i swoje romase przeniósł na pw, ty natomiast wolałeś zacząć mnie wyzywać, moim jedynym wyzwiskiem do ciebie było wypierdolić, następnei zacząłeś wypisywać swoją litanie. Jesteś strasznie irytującym człowiekiem, nie wiem co skusiło trivora do wzięcia cię na opiekuna. Jesteś strasznie impulsywny i gdy coś ci nie pasuje zaczynasz go wyzywać. hahaha pisalem sobie grzecznie z ewcia a ty obraziles mnie wiec czekam na trivora niech cos z toba zrobi bo dales mi za obrazanie a sam mnie kur obrazales wiec niech trivor cos z toba zrobi bo nie nadajesz sie na juniora admina moim zdaniem i jeszccze kacperkowi dales za nic blokade niby ze obrazal a nic takiego nie pisal wiec prosze o trivora niech cos z tym zrobi bo taka osoba nie powinna byc na takim stanowisku Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 3 minuty temu, PepePanDziobak napisał: Pisałem, żebyś ogarnął się i swoje romase przeniósł na pw, ty natomiast wolałeś zacząć mnie wyzywać, moim jedynym wyzwiskiem do ciebie było wypierdolić, następnei zacząłeś wypisywać swoją litanie. Jesteś strasznie irytującym człowiekiem, nie wiem co skusiło trivora do wzięcia cię na opiekuna. Jesteś strasznie impulsywny i gdy coś ci nie pasuje zaczynasz go wyzywać. Otóż pokaż dowody gdzie cię wyzywa, bo ja pamiętam że napisał że ogar, bo nic do cb nie ma 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 1 minutę temu, PepePanDziobak napisał: Otóż chyba obraza dla ciebie to byle co, jak widać spytał co ci przeszkadza w nim, bo zaczęło ci po prostu odbijać, byłeś bardzo wulgarny i agresywnie nastawiony, a z tą kasą co powiedział to wyraził subiektywną opinie, a chyba wolność słowa obowiązuje w tym kraju tak? 3 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 1 minutę temu, PepePanDziobak napisał: Sorki ale sam zaczoles wiec i jeszcze mnie obraziles wiec sobie nic nie dales tylko mi a ja sobie tak nie dam zeby mi jakis 18 latek tak pisal wiec prosze wlasciciela sieci o ogarniecie tego tematu bo ten Junior admin za duzo sobie pozwala sam obraza i sie teraz broni Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Grudnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Z Pepe była już przeprowadzona rozmowa, za wynoszenie informacji z grupy administracyjnej(nie do końca prawdziwych) i pewne zachowanie. Blokady zostały zdjęte, ale tobie Kamilek też polecam trochę spokojniej się zachowywać na SB i nie rzucać się do gardła każdemu co powie coś nie tak. 5 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Grudnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi