Użytkownik∙ kizzy Opublikowano 11 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Witajcie użytkownicy forum StrefaSkilla! Witajcie, tutaj senetor. Nazywam się Kacper, mam 19 roczków i pochodzę z woj. małopolskiego (Gorlice). Generalnie do swojego hobby zaliczam głównie grafike komputerową w stopniu średnim, mechanike samochodową, granie na kompie KEKW, a z sportu to jedynie koszykówkę. Jestem osobą, miłą, opanowaną i zawsze otwartą na nowe znajomości i wyzwania jakie stawia mi świat i życie z dnia an dzień. Aktualnie nie znalazłem jeszcze swojego ulubionego serwera Counter Strike 1.6, lecz nie długo to sie zmieni!. Drogi użytkowniku/użytkowniczko. Jeżeli to czytasz to życzę ci miłego dnia/wieczoru a co najważniejsze - WESOŁYCH ŚWIĄT! Pozdrawiam z ciepłego pomieszczenia zwanego moją komnatą KEKW senetor - RIFFLER Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 11 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Dobry 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krycha Opublikowano 11 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Siema @ senetor zapraszam na 3MAPS, moze tam znajdziesz miejsce 1 Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go IP: 145.239.23.162:27045 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EasyYou Opublikowano 11 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Witam, zapraszam na Only DD2#2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 11 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 11 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Witaj Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 11 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 witam serdecznie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dexteross Opublikowano 11 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 siema Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 11 Grudnia 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Witam Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 siema Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Witaj na strefce Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 11 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Siemka Odnośnik do komentarza
Moderator T Mis Bim Opublikowano 11 Grudnia 2020 Moderator T Moderator T Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Siemano Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 11 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 siemka #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Witaj strefowiczu Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi