Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 11 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Twój nick: @ fluxx Nick oskarżonego: @ Krejzol Powód skargi: Niesłuszne zbanowanie gracza Opis sytuacji: Wczoraj z nudów przeglądałem odwołania i rozpisanie pewnemu graczowi (KLIK) prawie każdej czasówki mnie zdziwiło, a zarazem rozbawiło w trakcie oglądania tych demek ;-; Data i godzina zdarzenia: Ban z wczoraj, jednak na chrome są jakieś problemy z pobraniem demka i dzisiaj pobrałem z innej przeglądarki. Miejsce zdarzenia: Dział odwołań, Only_Mirage #1 Dowody: Po krótce - Na podanych czasówkach i podanych argumentach Krejzola dopisałem swój komentarz. 1 Demko : https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20201209-231050-517606654-de_mirage-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP___LiveServer.pl-2352.zip 26:40 - Dziwna akcja tak jak opisuje grantmati // - Co w tym dziwnego? Słyszy już granaty na blisko to normalnie puckuje.. 31:07 - Na kosie lecisz do tv rooma, nie sprawdzasz undera. No prawdziwy proplayer z ciebie (wh) // - Sprawdza powoli apsy na blisko, nikogo nie ma to próbuje robić plecy.. jakby miał wh to by wyciągnął wcześniej broń, a nie ginął z kosą xDD 33:22 - Reakcja bardzo szybka, rozumiem słyszałeś typa ale reakcje masz za szybką nawet jak oglądasz w 1/4 // - Zwykła reakcja na słuch.. 34:30 - Aczyłeś trochę i po ruszeniu się poleciałeś na bs a, dziwnym trafem bez żadnego infa wcelowałeś się w pałace gdzie był gracz // - Fast zoom na apsy, dziwnym trafem czerwona kropka na radarze (kolega z jungli widział), z resztą zawsze z ct się patrzy najpierw bs/drewno 37:43 - nie sprawdzasz wgl pozycji, wchodzisz do jungle na pewniaka i wcelowujesz się po modelu na schody // - Gra na info kolegów.. wh nie działa na 360*, nie rozgląda się za oponentami za ścianą przecież. 39:00/39:04 - dziwna jest twoja reakcja wskakujesz sobie jak niby nic nie sprawdzając conetora ani shorta i tylko tam lecisz gdzie jest przeciwnik // - Przecież teammate był na krótko na gali? Próbujecie palić każdą akcję patrząc jedynie na jednego gracza 40:26 - czekałeś na chłopa wcelowany w momencie jego wychylania podniosłeś celownik na jego głowę i oddałeś szybki celny strzał //- słyszał rzuconego smoke i flasha, nic specjalnego 2 Demko: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20201210-002245-1494441978-de_mirage-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP___LiveServer.pl-0049.zip 1:19 - (oglądałem 3 razy na 1/4) i jest to aimbot nie trigger. przeteleportowało ci celownik // - strzelił normalnie w model, zero przeskoku 2:53 - Nie widziałeś nikogo w pałacach wychodząc z jungle (WH), Skąd mogłeś wiedzieć że zeskakuje z pałacy na jedynki? Nie mogłeś wiedzieć po patrzyłeś pałace, a potem celownik ci przeleciał na jedynki // - Wychodząc z jungli widac przebiegający model w pałacach, zeskok na jedynki dosyć wyraźnie słychać 5:15 - dziwnie patrzysz pozycje latasz lewo prawo, a jak jesteś pewny to czekasz dłużej // - Zwykły lucky pick +/- 11:23 - na kosie lecisz przez całe apsy na pewniaka, nie sprawdzasz cara/ławki/shorta, lecz walisz celownikiem tam gdzie jest przeciwnik // - Biegł na szybko.. car musiałby słyszeć w tym czasie jeśli ktoś by tam chciał być, słyszał granat zza bs to się wcelował. 12:15/20 - bardzo bardzo szybkie ruchy noscope oraz twoje ruchy są nie za bardzo naturalne w stosunku do normalnego gracza (wh) // - zwykłe pickowanie, ludzie XDD Coś od siebie: Ogólnie gracz gra raczej przeciętnie, obstawiam jakiś MGE/DMG nie wyżej. Zero gry modelowej, zero szarpnięć celownikiem. Za to umiejętności UBT rozpisującego na dosyć niskie.. brak słuchawek to raczej jest pewne. Jeśli takie demko rozpisuje jako spalone to nie potrafię sobie wyobrazić jak rozpisałby demko z graczem poziomu sup/ge, który byłby dobry aimowo. Mam nadzieję, że zajmie się to sprawą ktoś kompetentny i się temu przyjrzy. ________________ Edit .1 @ Krejzol Dla Ciebie nawet edytuje, zapomniałem się z tą regułą, fakt. Mimo iż gorzej czyta się edytowane posty niżeli ciąg wypowiedzi. Dla Twojej wiadomości najpierw napisałem z tym prywatnie do Administratora j@ i zostałem skierowany na forum, więc nie wiem czy aby na pewno chcąc wyjaśnić to poza forum miałem na celu poniżenie Ciebie. Oznaczam tylko Ciebie, bo z ekipy UBT jest tylko Twoja rozpiska.. Nie interesuje mnie rozpiska adminów, nie muszą tego robić dobrze. Były 4 tematy wczoraj? Aby na pewno? https://prnt.sc/w0s9dc https://prnt.sc/w0s9w8 https://prnt.sc/w0sa6u Gdzieś Ci chyba zniknęły tematy z wczoraj - CZWARTKU w godzinach późno wieczornych. Chyba, że coś przeoczyłem ciekawego.. @ malyuzi obejrzyj sobie jeszcze raz akcje z 1 demka 40;25 - Smoke nie pokrywa futryny, flash leci zza smoke.. flash nie jest pełny (szybko zanikł), za mało czasu aby bez żadnego tupnięcia przejść na lewą stronę. Jedynie 2 opcje - prawa strona albo przeciwnik się wycofał. Gracz wyczekał i tyle, zagrał i tak zbyt chaotycznie, bo nie powinien się obawiać lewej strony. Jeszcze dorzucę akcje z 2 demka 2;53 - Wychodząc z jungli od razu widać przebiegający model w pałacach, nie trzeba do tego mieć sokolego wzroku. @ granmati Skończcie już z tym jakimś "kumplem" bo to już robi się śmieszne. Jesteście w tym temacie jedynymi, którzy smarują się nawzajem na słodko, więc sobie darujcie. I skoro serwer mirage nie będzie tracił swojej dobrej opinii oraz graczy przez osoby ze wspomagaczami.. nie chcę nawet drążyć dlaczego opiekun serwera nakłada bana w waszym imieniu jeśli sami macie taką możliwość. Nie interesuje mnie to. Napisaliście swoje w rozpisce i tutaj, więc poczekajcie grzecznie na decyzję jaka zostanie podjęta.. ________________ Edit .2 @ malyuzi https://strefaskilla.pl/temat/19203-ban-findelek/ Masz jeszcze coś sensownego do powiedzenia? Temat nie jakiś świeży, bo dawno mnie nie było, ale proszę - rozpiska z nudów :> Chcesz mogę Ci podesłać kilka swoich demek, żebyś mnie spalił za wh czy aimlocki 4 2 5 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 11 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Witam, Nie rozumiem skargi, tak jak widzisz rozpisałem normalnie demko jako jedyny sprawdziłem również minuty spalone które podał @ malyuzi oraz @ granmati . Widzę tutaj koleżeństwo z banowanym i trochę mnie to śmieszy, ponieważ akurat tym demkiem się zainteresowałeś oraz jak widzę żaden admin nie patrzy demek xd. Demko tak btw było oglądane ze znajomym. Nadal śmierdzi mi tu koleżeństwem bo akurat dziwny przypadek że zainteresowało cię to demko Pozdrawiam oraz moim zdaniem skarga jest bezsensu. //edit1 Nie mam co się kłócić, gadasz że jestem goldem itp. i też wolę żeby wypowiedziała się administracja wyższa a nie ty. Bo nagle takie jakby chcesz mnie poniżyć bo tylko mnie oznaczasz że tak rozpisałem. Są to sprawdzone minuty które podał @ malyuzi oraz @ granmati . Więc tak btw nie potrzebuję cię jako opiekuna swojego bo jakoś mnie nie interesujesz , a druga sprawa masz innych ubt to daj im demko bo jak widzisz ja robie to wszystko I pozderki używaj opcji edytuj a nie spamisz Bo w taki sposób możemy sobie wytykać błędy itp. Edit 2 tak sobie czytam i aż nie dowierzam xd to jest to co na początku napisałeś: Opis sytuacji: Wczoraj z nudów przeglądałem odwołania i rozpisanie pewnemu graczowi (KLIK) prawie każdej czasówki mnie zdziwiło, a zarazem rozbawiło w trakcie oglądania tych demek ;-; A to po mojej odpowiedzi: Był to jedyny temat otwarty w tym czasie, więc czym innym miałem się interesować? Spokojnie, po tym wyczynie będę zaglądał częściej Już tłumaczę o co chodzi. Chodzi o to że wczoraj nagle był 4 tematy i jakoś zainteresował cię ten więc nie kłam prosiłbym cię bardzo bo nie wiem co chcesz osiągnąć. 4 tematy czyli ten co Ci się spodobał, wczorajszy oraz dwa z środy. Edit 3 Tematy były 4, lecz nie przeniesione do archiwum, więc śmierdzi mi tu nadal koleżeństwem. Bo tylko ten temat cię zainsteresował. Nie wiem po co się kłócisz sam opiekun @ Andrzej. zabanował graczam, a ty drążysz temat 2 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Był to jedyny temat otwarty w tym czasie, więc czym innym miałem się interesować? Spokojnie, po tym wyczynie będę zaglądał częściej Mówisz "koleżeństwo", ok. Jednak mylisz się, bo nawet tego gracza nie znam, a to że podważam Twoją rozpiskę nie ma nic związanego z jakimkolwiek koleżeństwem. Jeśli chodzi o czasówki - jak zauważysz również sprawdziłem wszystkie, pod swoim rozpisaniem masz moje jeśli się zorientowałeś. Włącz słuchawki, skup się i oceń porządnie. A czy skarga jest bezsensu oceni ktoś wyżej postawiony. Pozderki i dalej czekam jedynie na wypowiedz wyższych. 3 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik malyuzi Opublikowano 11 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Witam, nie wiem w jaki sposób mogłeś zainteresować się akurat tym demkiem i tą sprawą sam z siebie ale pomijając to obejrzyj sobie jeszcze raz akcje z 1 demka 40;25. Napisałeś "słyszał rzuconego smoke i flasha, nic specjalnego" jeżeli dla ciebie akcja w której gracz nie może wiedzieć o tym, że przeciwnik przeszedł do prawej strony i tuż przed tym jak przeciwnik miał peekowac zbanowany podniósł celownik idealnie na wysokość głowy. Jeśli dla ciebie ta akcja nie jest dziwna to nie wiem czy powinieneś brać się za zadania należące do UBT. Jeszcze dorzucę akcje z 2 demka 2;53 gdzie napisałeś "Wychodząc z jungli widać przebiegający model w pałacach" nie wiem w którym momencie widziałeś ten model i jestem pewien, że zbanowany nie zauważyłby go w uczciwy sposób ponieważ nawet na niego nie aimował. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 11 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Witam tak jak wyżej napisał wypowiedź @ malyuzi to samo bym napisał dla tego Nie będę się nawet rozpisywać za dużo bo to jest zbędne. Jeżeli odpalony gracz jest dla ciebie czysty to słabo fest ?. Rozpisywałem demko około 3 godzin sprawdzając po parę razy każdą akcję więc nie ma opcji tu nawet żeby nasz zbanowany gracz był bez jakiś kolwiek wspomagaczy ?. Jeżeli próbujesz kumpla uratować od bana to niestety ale tak to nie działa i nie wmawiaj se że go nie znasz bo śmierdzi tu nieskazitelnie kumplem z osiedla. Serwer mirage nie będzie tracił swojej dobrej opinii oraz graczy przez osoby ze wspomagaczami . Kończąc moja wypowiedź twoja skarga jest tu tylko zbędna i zarazem śmieszna oskarżając @ Krejzol bo jest to uczciwy i szczegółowy człowiek z UB Team zarazem zawsze podchodzi do banów z precyzją . Pozdrawiam @ granmati ? 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 11 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Chciał bym też dodać że w czasie sprawdzania demka zaprosiłem opiekuna na Discorda po czym udostępniłem mu ekran @ Andrzej. Proszę o wypowiedź. Żeby również zobaczył 3 sytuację i też widział że gracz nie jest czysty . Odnośnik do komentarza
Użytkownik malyuzi Opublikowano 11 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 "obejrzyj sobie jeszcze raz akcje z 1 demka 40;25 - Smoke nie pokrywa futryny, flash leci zza smoke.. flash nie jest pełny (szybko zanikł), za mało czasu aby bez żadnego tupnięcia przejść na lewą stronę. Jedynie 2 opcje - prawa strona albo przeciwnik się wycofał. Gracz wyczekał i tyle, zagrał i tak zbyt chaotycznie, bo nie powinien się obawiać lewej strony. Jeszcze dorzucę akcje z 2 demka 2;53 - Wychodząc z jungli od razu widać przebiegający model w pałacach, nie trzeba do tego mieć sokolego wzroku." Co do akcji 40;25 w pierwszym demie nawet jeśli zbanowany byłby na takim poziomie, że liczyłby sobie timmingi. Gracz za przeproszeniem ma movement bota i chodząc po mapie celuje w miejsca z których nikt nie może wychylić. Nawet jeśli gracz wiedział ze przeciwnik jest do prawej to w jaki sposób wytłumaczysz to że tuż przed tym jak wychylił on podniósł celownik na wysokość jego głowy Proszę o to aby każdy kto patrzy teraz na to pobrał sobie demko i sam zobaczył 2;53 i powiedział czy tam cokolwiek widać // Jeszcze przy okazji jeżeli tak sam z siebie i nie przez to że chcesz pomoc koledze dostać unbana to pokaż mi jakikolwiek wczesniejszy przypadek w którym "z nudów" rozpisujesz sobie demko zbanowanego gracza bo ja takiej sytuacji nie widze XDDD Kończąc prosze cie o to żebyś przestał już się rozpisywać na ten temat bo to jest juz poprostu smieszne i i tak nic tym nie zdziałasz. Ewidentny wallhack. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 @ UBTeam CS:GO Proszę o sprawdzenie w/w demka. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Witam witam. Przyjrzę się rozpisanemu demku przez kustosza i się do tego odniosę. (wszystko co na zielono jest dodane przeze mnie) #1 Demko : https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20201209-231050-517606654-de_mirage-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP___LiveServer.pl-2352.zip 26:40 - Idziesz na B po czym wskoczyłeś na ninje nie podchodząc na car żeby sprawdzić apsy jak byś wiedział że idą już B stojąc na ninjy w idealnym momencie wychylasz żeby zabić gracza wychodzącego z apsów / po zabiciu 1 typa na balkonie spojrzales w naroznik sciany na ninji, co ciekawe, za tą sciana idealnie widac czy ktos ci podchodzi czy nie. Był tam jeden gosciu, podchodzil na shifcie. +/-b 31:07 - Tu również dziwna sytuacja wchodzi na apsy bez żadnego sprawdzania (brak info jakiego kolwiek na czacie ). nie sprawdziłeś nawet undera biegłeś na takiego pewniaka wiedząc że Przeciwnicy są obok Tv i zakrętu bo tam szybko się kierujesz . / tutaj imo czysto może być 33:22 - Tu normalnie mógł by ci Snax nawet pogratulować takiej reakcji z AWP Dziwna akcja nie wiem normalnie co tu dopisać bo tak dobrze się wcelowałeś tylko troszkę za szybka reakcja strzału / no tu ten strzał jest szybki, ale było słychać, że przeciwnik biegnie. Było też słychać jak przeciwnik użył scope i przestał biec, ja bym pomyślał, że się zatrzymał i tyle. +/-b 34:30 - Tu też bardzo dziwna sytuacja mega szybki frag wychylając z CT idealnie wcelowany w Przeciwnika który dopiero wybiegł z pałacu . / tutaj ewidenitnie nieczysto, byłeś afk chwile i się zapomniałeś ewidentnie ;P. +b 37:43 - Kolejna piękna akcja nie sprawdzasz ani shorta, conectora, leadera ani kuchni tylko idziesz na pewniaka jungle wychylając na schody wiedząc że przeciwnik tam się znajduje (mogła pojawić się kropka na radarze ale to i tak nie zmienia faktu że szedłeś tam na pewniaka jak byś wiedział gdzie się znajduje ). / dostał info o schodach. ale o tak dziwne ze nie sprawdzil konekta (dupa a nie wysoka ranga ;P ) 39:00 - Kolejna sytuacja nie sprawdzasz niczego od razu wcelowany w ściane (Lewy róg) na oknie jak byś wiedział na jakiej pozycji jest Przeciwnik . / no to tak samo, nie wiem na jakiej podstawie ktoś moze mowic ze ranga wysoka jak chlop ma movement silvera3 i nie sprawdza miejscowek... 39:04 - Kolejna super piekna akcja wcelowany w ścianę jak byś sprawdzał gdzie znajduje się przeciwnik (daje do wglądu tą sytuacje Ub team ). / nie wiem o co tu chodzi 40:26 - Akcja była by normalna gdyby nie to że podniosłeś celownik tuż przed wychyleniem Gracza jak byś zwątpił że strzał w głowę wyjdzie . / tutaj też ewidentnie +b #2 Demko: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20201210-002245-1494441978-de_mirage-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP___LiveServer.pl-0049.zip 1:19 Tu mi podchodzi pod jakiegoś triger Bot"a snax może ci pozazdrościć refleksu . / X D, tutaj nie jestem pewny, ale wyglądało to turbobrudno. +/-b 2:53 - Akcja która potwierdza moje przekonanie że gracz posiada WH. Nie widziałeś nikogo w pałacu a od razu info dajesz że pałace + ładny prefire na schodach + szybkie strzały na ninjie (1/4 do wglądu ) / czysto 5:15 - Biegniesz na car po czym wskakujesz na apsy pewnie jak byś wiedział że nikogo tam nie będzie, nie wiedząc gdzie są przeciwnicy wcelewujesz się w shorta zupełnie odpuszczając opcje podejścia TT do apsów, tak btw szybkie fragi z shorta. / moze byc przypadek 11:23 - Tu zaczyna się też sytuacja ciekawa, wychylasz z apsów nie sprawdzając żadnej pozycji tylko wiesz gdzie idealnie znajduje się przeciwnik, nie wiem czy nie ma aim locka polecam obejrzeć w (1/4) jak sprawdza side. / no lipa lipa. +b 12:15 - Dziwna sytuacja daje do wglądu jak dla mnie za szybka reakcja (1/4) / imo farcik Finalnie stwierdzam, że gracz był odpalony. Movement jak silver, nie sprawdza pozycji, granaty to dramat. 1 miejsce w topce, w 2 tygodnie 2300 punktow. Do pieca. ps. adminów proszę o oglądanie demek z dźwiękiem, bo niektóre akcje są czyste. Pozdrawiam @ sh1nga 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 12 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 @ UBTeam CS:GO @ Junior Admin @ Administrator Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Gracz był odpalony i tyle w temacie. Krejzol dobrze ocenił gracza. Bez sensu ze skarga jeszcze lezy. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Skarga do zamknięcia. @ Junior Admin @ Administrator 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi