Gość Kamilek Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 1. Imię:Kamil 2. Wiek:27 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Gdzies okolo 7 h dziennie 4. Co chciałbyś zmienić Moim zdaniem jak narazie nic bo wszystko jest ale jak cos mi wpadnie zebys cos zmienic to napisze propozycje 5. W czym chciałbyś pomóc: W pilnowaniu porzadku na forum i zajmowanie sie swoim działem 6. Dlaczego akurat ty: Ponieważ mam dużo czasu i chce pomoc i myśle ze dam rade i chce pomoc w reklamowaniu tego forum 7. Staż na forum: 31,maj 2018 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak i nawet wyżej Mysle ze dacie szanse Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 -podanie napisane na kolanie -interpunkcja ----wielki brak kultury, obrażasz na czatpudełku Ty chcesz pilnować porządku na forum jak sam nie potrafisz kultury nawet zachować XDD Na nie oczywiście, nie wiem co cie znów skłoniło do napisania kolejnego podania. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Na nie -Podanie -Jest tu tyle tych emotek, prawie tyle co słów. -Zachowanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Na nie -,,awanturnik” -podanie? - po podaniu sadze ze nie zależy ci na tej randze Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Na Nie - Więcej Minek niż faktów i argumentów . - post mało rozpisany - pyskaty + Aktywność na forum + Posty Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Nahhh, zdecydowanie na nie. + | Wiek - | Zachowanie - | Podanie to jakieś dno - | Gramatyka i interpunkcja leży Swoim działem możesz się zajmować z rangą opiekuna serwera. ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Niestety na nie +wiek -kultura -wdajesz się w niepotrzebne dyskusję z użytkownikami Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Na nie zdecydowanie - Podanie kartoflak, prawie takie samo jak poprzednie - Nie dopuszczasz do siebie krytyki - Jesteś mega wybuchowy + Czas - Interpunkcja Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Na nie Brak kultury Składnia oraz ortografia Łatwo cb idzie sprowokować naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik flyz11 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Na Nie -kultura -ortografia -podanie +wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik paprykarz Opublikowano 15 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 na nie brak polskich znakow fhui emotek niepotrzebnych podanie brzydkie Odnośnik do komentarza
Użytkownik 200h/alejejerozolimskie Opublikowano 16 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Podanie typu "może przyjmą, może nie". Tutaj to mi się nawet nie chce rozpisywać +wiek -ortografia, interpunkcja -brak dystansu jasno mogę powiedzieć, że jestem na NIE. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi