Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Imię: Norbert. Wiek: 18. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Myślę, że jest to około 6 godzin. Co chciałbyś zmienić: Według mnie na ten moment na forum nie trzeba wprowadzać żadnych zmian. W czym chciałbyś pomóc: W większym stopniu wiem na czym polega funkcja moderatora. Aktualnie na Strefie znajduje duza ilość serwerów, głownie chcaiłbym pomóc w zajmowaniu się poszczególnymi działami. Starałbym się równiez pilnować użytkwoników, aby przestrzegali regulaminu, ale również gdyby posiadali jakieś problemy rozwiązać je. Dlaczego akurat ty: Na forum jestem już prawie pół roku, staram się być również aktywny. Rolę moderatora aktualnie pełni tylko jedna osoba, z pewnością przyda się pomoc. Pełnie na forum już kilka funkcji i myślę, że dobrze się z nich wywiązuje. Wydaje mi się, że jestem osobą kulturalną oraz pomocną i nadam się na tę rolę. Staż na forum: Na forum zarejestrowałem się siódmego Lipca. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Niestety nie miałem okazji pełnić takiej funkcji. Minimalnie 18 lat ✓ 10 dni online X Minimalnie 300 postów ✓ Rozpoznawalność oraz aktywność ✓ Znajomość ortografii i zasad pisowni ✓ Wysoka kultura osobista ✓ Brak ostrzeżeń na koncie ✓ 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Jedna z najbardziej kreatywnych i z kulturą na wysokim poziomie. Jestem na tak +wiek +aktywny +chęci +miła i pomocna osoba 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Witam + wiek + chęci - dni +/- podanie Jestem za okresem próbnym Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Siemanko + wiek + chęci +/- to Podanie mogłeś troszeczkę bardziej się rozpisać. + Pomocny dobry chłop zawsze znajdzie czas. - No te dni lecz moim zdaniem raczej nic to nie przeszkadza Jak dla mnie na tak ! Lub chociaż na okres próbny pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 14 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Na tak +/- Mało widać + Posty + Wiek 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik paprykarz Opublikowano 15 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 na tak +aktywnosc +wiek +podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kaczoor Opublikowano 15 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 na TAK +aktywnosc +wiek +podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 200h/alejejerozolimskie Opublikowano 16 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 W dniu 12.12.2020 o 22:22, __SIR__ napisał: chcaiłbym Jeśli piszesz podanie na tak odpowiedzialną rangę postarałbyś się ,żeby załagodzić błędy ortograficzne W dniu 12.12.2020 o 22:22, __SIR__ napisał: Minimalnie 18 lat ✓ 10 dni online X Minimalnie 300 postów ✓ Rozpoznawalność oraz aktywność ✓ Znajomość ortografii i zasad pisowni ✓ Wysoka kultura osobista ✓ Brak ostrzeżeń na koncie ✓ Jak widać nie spełniasz wymagań, więc po co piszesz podanie? Na szczęście liczysz W dniu 12.12.2020 o 22:22, __SIR__ napisał: Pełnie na forum już kilka funkcji i myślę, że dobrze się z nich wywiązuje Poprzednie osoby też tak pisały, a skończyły z rangą użytkownik Jestem na nie. Argumenty wyżej. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 polać mu tam wyżej +wiek -nie spełniasz wymagań -Mało się co udzielasz na forum Niestety jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi