Użytkownik GAWWIKK Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Dostalem bana na only mirage #2 ,chcialbym sie odwolac poniewaz nie cheatuje ;/ , nie wiem co mam tu napisac poniewaz pierwszy raz dostalem bana na serverze , za "cheatowanie" mam lema mam ponad 2h godzin w csie ,mozliwe ze dostalem bana za bunnyhopy , robie bh na scrollu ,mam nadzieje ze przyjmiecie odwolanie bo nie cheatuje gram na waszym serverze okolo 3mies i pierwszy raz spotkalem sie z taka sytuacja ;c @ Admin CS:GO Only Mirage #2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zastosuj się do wzoru. /// 48h Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koral Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Nie wiem czy mogę jak nie mogę to przepraszam tutaj wklejam Ci linka do wzoru zastosuj go 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi