Użytkownik GAWWIKK Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Twój nick na serwerze: GAWWIK Nick admina banującego. Dziadek Dostałeś bana, czy muta?:BANA Czas oraz data bana: 12-12-20 23:55 ,perm Serwer na którym dostałeś bana: only mirage #2 Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): nie wiem jak to mam opisac poprostu dostalem bana za nic , pisze wh ale ja nic nie mam , mozliwe ze dostalem bana bo dla fanu udawalem spinbota ... , kilka razy mialem lucky akcje ze zabilem przez smoke , gram w ta gre 4fun i nie mam po co cheatowac , gadalem caly czas na ts3 z administratorem only awp #1 @ MojNickToHi bylismy oboje zdziwieni po tym banie nie wiem co dodac ale nie cheatuje bo to bez sensu i pluje na takie osoby , polecam ogladnac demka , gram na tym servie okolo 2 miesiace i serio dobrze mi sie gralo Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:572111084&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199104487897/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. @ Admin CS:GO Only Mirage #2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 @ Grandfather rozpisz masz 48h 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 @ Grandfather zapraszam do rozpiski. /// 48h. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grandfather Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Demo: http://87.gotv.pro/srv62966/auto-20201212-2221-de_mirage.dem.zip Na wstępie powiem tam: szkoda się tu rozpisywać bo masz ewidentne wh które widać niemal w każdej akcji. 1:00- pierwsze wejście i od razu rzut oka na ścianę 1:05- strzał dziwny ale zdarza się (lag demka czy coś :D) 1:13 .... 1:14.... 1:23- informacja od Boga "jest w kuchni" 2:15- preefire na Junglę 3:25- ponowny rzut oka na ścianę 4:40- ucieczka przed gościem który jest za ścianą 8:50- kolejny rzut oka na ścianę 12:35- wychylenie i dwa precyzyjne strzały wprost w modele rywali które były oddalone znacznie od siebie 13:50- nie obawia się rywali bo wie że nie ma ich na blisko (grifing przeszkadza koledze) 14:01- rampa i pod drewnem też czysto (najazd na model kolegi na midzie) 16:02- po 6-7 próbach noscope przez smoke (wszystko niemal w model) 16:20- jeszcze raz spójrzmy na ściany bo może ich nie ma i oczywiście wyjście z celownikiem wprost na model 16:40- a może na plecach nam ścian brakuje 19:35-prefire wprost na model rywala 21:00- dziesiątki noscopów wszystko w okolice modeli rywala 21:40- noscope z dużego dystansu z ssg 25:10- wejście na side bez sprawdzenia żadnej z pozycji. 27:20- najgorszy pojedynek w dziejach wh (z deagla bez aima nie jest tak łatwo jak by się mogło wydawać) 30:05- znów wchodzimy jak do siebie bo po co coś sprawdzać? ("pro porada": od smoke nie trzeba się odwracać) 36:05- bieganie z kosą na oknie ... 41:40- KennyS na smurfie 42:50- jazda po modelu ..........itd 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GAWWIKK Opublikowano 13 Grudnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 te info od boga to kolega z teamspeaka który zginął i mi mówił info kocie ! zobacz ile musiałem prób zrobic zeby trafic tego noscope gosciu to ze masz silvera to nie znaczy ze kazdy go ma i musi grac słabo ? bieganie z kosą na oknie to jest dla ciebie dowód ? to ze sie zagadałem z kolegą na tsie i sobie skakałem ? gosciu nie ma tu zadnych dowodów , to ze wbiegam bez sprawdzania pozycji to jest dowód gosciu XDD co ty kminisz , ty mnie jeszcze będziesz uczyl ? to ze gosc rzucil granat i myslalem ze to flash to moja wina ? moim zdaniem 0 dowodów a jak są to naciągane typu (kennys na smurfie co to ma byc gosciu, jazda po modelu ? ,znów wchdozimy jak do siebie ?, bieganie z kosą na oknie ? , noscope z duzego dystansu z ssg , zobacz ile było prób zeby siadlo ,griffing przeszkadzanie koledze , to był moj kolega i gramy tu 4fun a nie spinamy dupski tak jak ty to robisz ? dupcia cie zaszczypala , mam narysowaną kropke na monitorze dlatego tak dobrze strzelam ns , nie mam nic do dodania , admin ma takie dowody jak nic , mam nadzieje ze zarząd serwera sam to sprawdzi bo jak widze co ten gosciu tu napisal to mnie oczy bolą ;c od kiedy na sciane nie można sie patrzyc hmmm ? banujesz czystych graczy nie nadajesz sie na tą posade @ Andrzej. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 24 minuty temu, GAWWIKK napisał: te info od boga to kolega z teamspeaka który zginął i mi mówił info kocie ! Odwołanie odrzucam przyznałeś się że dostawałeś info od kogoś na teamspeaku oraz dawaliście sobie wzajemnie też info, a jest to zabronione. Pozdrawiam UBT 1 1 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi